Magyar résztvevője is lesz a PUBG Charity Challenge-nek Kölnben

Magyar résztvevője is lesz a PUBG Charity Challenge-nek Kölnben

A döntőben rengetegen képviselték hazánkat és végül MarkBee-nek sikerült a továbbjutás.

A nagy PGI kavalkád közepette sem áll meg az élet a PUBG-ban, hiszen rengeteg más verseny is párhuzamosan halad a hamarosan induló Majorrel. A Gamescom Charity Challenge Cup dél-kelet európai selejtezői körülbelül egy héttel ezelőtt kezdődtek, míg a döntőt 17-én játszották le. Jó pár magyar játékos képviselte hazánkat a döntőben, hiszen a 73 résztvevőből végül 53-an magyarok voltak. Ettől függetlenül csak a legjobb kettő juthatott tovább, így végül MarkBee mellett egy görög játékos utazhat majd Kölnbe.

A legjobb 10 közé csak HellCaT-nek és HULLA_SZILVA-nak sikerült bejutnia, előbbi 143 ponttal maradt le, míg utóbbi 217-tel gyűjtött össze kevesebbet, mint MarkBee, hiszen az első helyezett görögöt senki sem tudta megszorongatni.

A Gamescom versenye augusztus 23-án kezdődik a sokszor emlegetett Kölnben, ahol a 32 szerencsés vagy inkább tehetséges továbbjutó csapatot alkot majd egy PUBG hírességgel, a 64 részvevőnek pedig különféle feladatokat kell majd teljesítenie, amiket a nézők szavazhatnak majd meg. A verseny egy hónap múlva lesz, így még inkább mindenki PGI lázban ég, de tényleg szívből gratulálunk MarkBee-nek és reméljük jól érzi majd magát az e-sport német fővárosában!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!