8 kapus, aki szinte biztos, hogy jobb ratinget kap a FIFA19-ben!

8 kapus, aki szinte biztos, hogy jobb ratinget kap a FIFA19-ben!

Megnéztünk nyolc olyan kapust, akik az elmúlt 1 év alatt nagyon jól teljesítettek és megérdemelnek egy kis boostot a következő szezonra.

Így, hogy a VB már véget ért, foglalkozzunk az év következő nagy foci eseményével, az új szezon kezdetével. Hamarosan érkezik az EA Sports következő játéka, a FIFA19, amiben szinte biztos, hogy látunk majd OVR változtatásokat. Most viszont foglalkozzunk a hálóőrökkel és nézzük meg azt a nyolc kapust, aki megérdemelne egy nagyobb rating növelést a következő játékra.

Váratlan húzás az EA-től: Végleg megmaradnak a Scream kártyák boostjai

A tavaly bemutatott lapok már nem csak rövid ideig, hanem végleg megerősödnek a 18-ban.

1. Jordan Pickford (Everton - Premier League)

A mindössze 24 éves fiatal játékos az angol válogatott első számú kapusa lett az idei világbajnokságon, ami miatt eléggé megoszlottak a vélemények a szurkolok körében. A fiatal tehetség gyorsan megnyugtatta a kedélyeket, hogy nem véletlen adott neki ekkora bizalmat a szövetségi kapitány, ugyanis már az angol gárda első meccsein nagy bravúrokat mutatott be. A Háromoroszlánosokat az elődöntőkig vezette, ahol végül Horvátország ellen búcsúztak. Nagy eséllyel pályázhat egy jobb kártyára a FIFA19-ben, ugyanis az idei játékban nem volt 82-es értékelésnél magasabb kártyája.

2. Ralf Fährmann (Schalke 04 - Bundesliga)

Fährmann hihetetlen teljesítménye is kellett ahhoz, hogy csapata második helyezést érjen el a német bajnokságban, amiért meg is kapta a jutalmát a csapattól, ugyanis meghosszabbították szerződését. Egyébként azzal is híressé vált, hogy a FIFA18-ban egészen erős kártyája van, attól függetlenül, hogy 84-es értékeléssel rendelkezik, közel olyan jó, mint a 91-es David De Gea. Kétségkívül egy nagyon jó kapusról beszélünk, aki minden bizonnyal megérdemel egy ennél jobb kártyát az új FIFA-ban.

3. Keylor Navas (Real Madrid - LaLiga)

A Világbajnokságon is sokszor mentette meg Costa Rica-t egy esetleges góltól, viszont Navas már klubcsapatában, a Real Madridban is többször megcáfolta a kritikusokat, akik azt mondják, hogy nincs helye egy ekkora élcsapatban. Már régóta pletyka szinten kezelik azt, hogy a Chelsea kapusa Thibaut Courtois veheti át a helyét a Real Madridban, úgyhogy Navasnak, bizonyítania kellett, hogy 31 évesen is tud még világklasszis szinten védeni. Az idei BL győzelem után még a Bajnokok Ligája szezon csapatában is helyet kapott, viszont FIFA kártyája 85-ös értékelésnél nem volt nagyobb.

4. Alisson (AS Roma - Serie A)

Egy másik kapus, aki helyet kapott az idei Bajnokok Ligája szezon csapatában, az a Roma hálóőre volt, aki a szezon során többször is megmutatta, hogy milyen jó kapus. A 25 éves játékos nagyon jó évet zárt klubcsapatával és még a Világbajnokságon is megtudott néha-néha villanni. A BL-ben is nagyon jól meneteltek, viszont ettől függetlenül 80-nál nagyobb értékelése neki sem volt, úgyhogy nem lennénk meglepve, hogyha a 19-ben ő is egy erősebb kártyát kapna.

5. Danijel Subašić (AS Monaco - Ligue 1)

Már a 2016/17-es szezonban is hihetetlen teljesítményt mutatott, amivel kiérdemelte a francia bajnokság Legjobb kapusa címét, viszont ezek után senki sem gondolta, hogy a 17/18-as idényben ennél még jobb is lehet. Pedig ez így lett, ugyanis az AS Monaco kapusa a VB-n kettő tizenegyest is hárítani tudott az angolok ellen. A horvát kapusnak 85-ös pontszáma van a FIFA18-ban, viszont az idényt követően már a VB módban egy 86-os lapot kapott, de ez akár még magasabb is lehet a következő játékban. 

6. Łukasz Fabiański (West Ham - Premier League)

Volt klubcsapata ugyan kiesett az angol élvonalból a 2017/18-as szezonban, ugyanis a Swansea csak a 18. helyet szerezte meg, ami pedig azt jelentette, hogy csak a másodosztályban indulhatnak a következő idényben. Ennek ellenére a lengyel kapus nagyon jól védett az egész szezon során, amivel kiérdemelte, hogy ő kapja csapaton belül a Szezon Legjobbjának járó elismerést. Annak ellenére, hogy a Swansea kiesett az élvonalból, a lengyen hálóőr még az első osztályban fog védeni, köszönhetően annak, hogy a West Ham csapatához igazolt. Szinte biztosan kapni fog egy kisebb boostot a következő FIFA játékban, ugyanis idén csak 80-as kártyával rendelkezett.

7. Jan Oblak (Atlético Madrid - LaLiga)

Egymást követő három évben a szlovén kapus nyerte a Zamora-díjat, miután a spanyol élvonalban mindig kiemelkedő teljesítményt mutat. A 2017/18-as szezonban még az Európa Ligát is behúzta a csapatával, sőt mi több, a finálét kapott gól nélkül húzta ki a Marseille ellen. Annak ellenére, hogy a FIFA18-ban már egy 88-as értékeléssel rendelkezik biztosak lehetünk abban, hogy ez 90 körülire is nőhet az új játékban. 

8. Ederson (Manchester City - Permier League)

A brazil kapus óirási szerepet játszott abban, hogy a manchesteri csapat elhódította az angol bajnoki címet, ugyanis 16-szor is kapott gól nélkül hozott le egy meccset. Tavaly nyáron 35 millió fontért érkezett a Benfica csapatától és azóta rengetegszer kapott boostot köszönhetően a nagyon jó teljesítményének. Ezt követően egy sokkal jobb lapot fog kapni a FIFA19-ben és akár a játék egyik legjobb hálóőre is lehet.

Ti hiányoltok valakit esetleg erről a listáról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!