Hol marad a Challenger Recall? Egy újabb elfeledett ötlet

Hol marad a Challenger Recall? Egy újabb elfeledett ötlet

Ennek több mint egy éve már, láthatjuk valaha a játékban?

A különböző besorolásokért szezon végén más-és más ajándékokat kaphatunk. Bronz felett a keret és az ikon garantált, arany felett egy kinézet is. Ezzel nem mondunk valószínűleg senkinek újat. A Riotnak azonban célja már egy ideje, hogy azok a játékosok, akik kivételesen jól teljesítenek és képesek valamilyen ranglétrán Challengerig mászni, különleges jutalmakban is részesüljenek.

2016-ban ebből a célból mutatták be a Challenger kabátokat és medált, utóbbi csak az adott szerver 10 legjobbjának járt.


Ezek kisebb nagyobb késéssel, de nagy többségben eljutottak a játékosokhoz. 2017-ben pedig egy új hazatérési animációt jelentettek be, exkluzívan a Challenger játékosoknak. Ez nem csupán egy aranyra színezett változata az eredetinek, részleteiben is eltért az animáció. Az ötlet az lett volna, hogy bárki, aki a szezon során elérte valamikor a Challengert az megkapja következő szezonban. Azonban azzal a lendülettel, ahogy a Riot ezt felvezette, el is tűnt és azóta sem hallottunk felőle semmit.

A Redditen jelent meg egy poszt, ahol a közösség tagjai erre és más hiányosságokra mutatnak rá. Habár a bejegyzéshez érkező kommentek inkább humoros hangvételűek, azonban valós hibákra mutatnak rá. Mint a Tab gomb megnyomására megjelenő eredményjelzőn megjelenő összekevert sorrend vagy a halál után megjelenő kijelző pontatlanságai, különféle hibái. Ezek a hibák mellett kicsi az esély arra, hogy a Riot kellő figyelmet tudna fordítani ilyen plusz dolgokra.

Sajnos még számtalan hiba van jelenleg is a játékban, amik javításra várnak. Ami pedig az Arany Recallt illeti, reméljük a Riot idővel újra felkarolja ezt az ötletet, mivel nagyon látványos, és ötletes módja lenne a kitartó és ügyes játékosok jutalmazásának.

Ti mit gondoltok, jó ötlet lenne? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.