A FIFA19 új Active Touch rendszerét egy videóban mutatta be az EA

A FIFA19 új Active Touch rendszerét egy videóban mutatta be az EA

A mozdulatok élethűbbek, mint valaha, kérdés, hogy ez milyen hatással lesz majd a mérkőzésekre.

Az Active Touch-nak keresztelt rendszer a FIFA 19-ben forradalmasítja a labdaérintést és a labdával való mozgást, és olyan lehetőségeket is megnyit a játék során, amelyekre korábban még soha nem volt példa - legalábbis állítja ezt az EA Sports a legújabb megjelentett gameplay videójában.

Ez az újfajta fogadás, lövés és a labdával való mozgás hihetetlenül természetes és folyékony, így friss, leleményes módon játszhatunk a csapatunkkal és labdarúgóinkkal. Sokkal inkább rajtunk múlik majd, hogy mennyire leszünk kreatívak, miközben birtokoljuk a játékszert, és minden eddiginél jobban kijön majd egy játékos személyisége is. 

Légy kreatív az új aktív érintés rendszerének köszönhetően

Számos eszközt és animációt adtak hozzá a labdavezérlő rendszerhez, ezáltal több változatosságot biztosítanak a labdával való mozgás közben. Pontosabban ez azt jelenti, hogy most már többféle módon lehet magunkhoz venni a labdát, például átverhetjük egy mozdulattal a védőket, mivel ők másik irányba mozdulnak, mi pedig ezalatt előretörhetünk. Amit látunk a játékban, az egyre inkább hasonlítani fog a valódi labdarúgó mérkőzéseken látott mozdulatokhoz. Számos módon átverhetjük és megbolondíthatjuk ellenfeleinket, Mbappé kirobbanó sebességétől kezdve cselek - testcselekre is értendő - és mozdulatok egész sorával mutathatjuk meg ki a jobb a pályán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!