A tengeren túli és ázsiai labdarúgók viszik a prímet a legújabb TOTW-ban

A tengeren túli és ázsiai labdarúgók viszik a prímet a legújabb TOTW-ban

Július utolsó hetére is maradt izgalom, hiszen még ilyenkor sem mondhatjuk azt, hogy a labdarúgás szünetelne , valahogy ugyanis mindig rúgják a bőrt.

Nem lehet annyira uborkaszezon, hogy ne lehessen összerakni egy tetszetősebb Team of the Week csapatot. Ezen a héten is összejött azért néhány ügyesebb labdarúgó, sőt, még nagyobb név is került közéjük:

Tiago Volpi - GK: Néhány bajnokság már a nyár közepén újra elindult, éppen ezért az első ember nem is lehetne más, mint a hálóőr személye. Öt védést mutatott be Volpi, és nem is kapott gólt a 0-0-ás döntetlennel véget ért találkozón az Atlas ellen.

Wataru Endo - CB: Valószínüleg az év ezen szakaszán láthatunk csak ennyre sok J-League-es futballistát. Szó se róla eléggé szórják a gólokat a japánok, Endo pedig kétszer is betalált (védő létére), amely egyértelműen helyet jelentett számára a hét legjobbjai között.

Nicolas Lodeiro - CAM: Az úgy nevezett off szezon remek lehetőséget rejt a kevésbé felkapott vagy erős bajnokságoknak, mint példuául az MLS. Nem volt nehéz őt kiválasztani, hiszen mind a két gól az ő nevéhez fűződik a Vancouver ellen.

Elias Hernandez - LM: Man of the Match lett miután gólt és gólpasszt is jegyzett a mexikói. Az egyik legjobb IF, amelyet most megszerezhetünk; érdemes lehet lecsapni rá.

Josef Martinez - ST: Előrehozott az ő szereplése, ugyanis benne lesz az augusztus másodikai MLS All-Star válogatottba, de mivel most is lőtt három gólt, így egyértelmű volt, hogy nem lehet kihagyni a TOTW-ból.

Este 7 órától nyithatóak lesznek a csomagokból a képen látható úriemberek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!