Rendeld elő nálunk a FIFA19-et és labdába rúghatsz az értékes nyereményekért!

Rendeld elő nálunk a FIFA19-et és labdába rúghatsz az értékes nyereményekért!

Különleges akció keretein belül zsebelhetitek be a szeptember 28-án megjelenő FIFA19-et.

Lassan idejét múlttá válik a FIFA18, -ráadásul a 2018-as oroszországi világbajnokság is véget ért-, de a vérbeli futball rajongó ilyenkor már rég a következő szezonra készül, hiszen a BL és EL selejtezők már javában zajlanak! És ha már BL és EL: a FIFA 19 egyik legnagyobb újítása a két liga megjelenése lesz a játékban, amit ideje már most beszerezni! Az Esport1.hu egy remek akcióval készült nektek a FIFA széria legújabb verziójára, nyereményjátékkal és kedvezményekkel! 

Vessünk egy pillantást erre a lehetőségre, hiszen igazi különlegességgel kecsegtet! Minél többen veszitek meg innen a széria legújabb darabját, annál olcsóbb lesz a játék! Szólj a haveroknak, hogy ők is nálunk rendeljenek elő, és ha eléritek a célt, akkor még nyerhettek is! Minél többen rendelitek elő a FIFA19-et, annál értékesebb nyereményt sorsolunk ki az előrendelői akció végén; akár egy 150.000 Ft értékű gaming monitort is!

A képre kattintva megrendelheted a FIFA19-et!

  • Kezdő ár: 18,899 Ft
  • 150 előrendelés felett: 18,499 Ft
  • 300 előrendelés felett: 17,999 Ft

Kattints át az előrendelői oldalra és nézd meg, milyen ajándékok várnak rád! Ne habozz tehát, légy te a FIFA19 új bajnoka már a megjelenésének napjától.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!