Egy első percben kikényszerített Flash elég volt a Fnaticnak

Egy első percben kikényszerített Flash elég volt a Fnaticnak

Megszakadt a Schalke győzelmi szériája, Capsék hülyére campelték Nukeduckot.

Tökéletesen, már az első perctől kezdve szinte hibátlanul pakolgatta a LEGO darabokat egymásra a Fnatic a Schalke elleni meccsén, amely végül a győzelemhez vezetett az EU LCS nyári szezonjának hatodik fordulójában, péntek este. A taktika egyszerű volt: szétcampelni a csapat sztárját, NukeDuckot, majd az abból szerzett előnyt győzelemre fordítani. A cél az volt, hogy a legelső percben kikényszerítsék a Flash-t Nukeduckból, amit Hylissangnak sikerült is a Shennel megoldania, majd aztán a harmadik szinten, alig két perccel később jött Broxah Nocturne-je és két torony között dive-olt be a norvégért Caps-szel, amiből a narancs-feketék meg is szerezték az első killt. 

Amazing késve érkezett, és hirtelen nem is tudta, kire vadásszon, -végül elment a Villanása, amit a Fnatic egyből megbüntetett az érkező Hylissanggal. Később a Schalke kicsit magához tért, alul az Upset-Vander Ryze-Fiddle kombója a játék elején rendesen megizzasztotta a Fnatic alsó ösvényét, de a középső szakasztól már nekik se volt túl sok esélyük. Mindeközben a Fnatic szépen lassan növelte a két gárda közötti aranykülönbséget, ami a 16. percben már négyezerre rúgott úgy, hogy 4-4 volt a killek száma. Broxah ismét hatalmasat játszott, Nocturne-nel gyakorlatilag 2-3 ütésből leszedte bármelyik alsó ösvényes S04 játékost. A 23. percre 10.000 arany volt a különbség, innen pedig már esélytelen volt visszahozni, a Fnatic simán hozta a számára kötelezőt, ezzel feljött a holtversenyben 2. helyre, a G2 mellé. 

A nap többi meccse papírforma volt: a legutóbbi, Fnatic elleni botlás után (ahol Caps Wukonggal csapta agyon a nyulakat), a Misfits simán verte az UOL-t, a Vitality a Giants-et, míg a ROCCAT az H2K-t. Csacsiék ma javíthatnak este 8-tól, de szintén brutál erős ellenfél vár rájuk a G2 személyében és már akkor pozitívan értékelhetnék a hetet, ha őket sikerülne megverni.

A tabella állása:

  1. Misfits 10-1
  2. G2, FNC 8-3
  3. ROCCAT, Schalke04, Vitality 6-5
  4. Splyce 5-6
  5. UOL, Giants 3-8
  6. H2K 0-11

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!