Egyenesen a jövőből érkezett meg az OMG gamer háza

Egyenesen a jövőből érkezett meg az OMG gamer háza

Kapaszkodjatok meg, mert ilyen komplexumot még nem láttatok!

Az elmúlt évtizedben az e-sport borzasztóan sokat fejlődött, a következő években pedig tovább nő majd az iparág értéke. A kezdetleges albérletekből szépen lassan kiköltöztek a nagyobb csapatok, és igazi villákban -vagy külön erre tervezett házakban- élik mindennapjaikat, gyakorolva a többiekkel. Persze vannak olyan szervezetek, akik kicsit több pénzzel rendelkeznek, így néha olyan gamer házakat építenek fel, amik biztosan nem pár millióba kerültek. Ezúttal a kínai OMG gyakorlóközpontjáról készültek képek, -aminél egyáltalán nem beszélünk félre, ha azt mondjuk, hogy a jövőből érkezett és inkább hasonlít egy Star Trek űrhajóhoz, mint egy sima gyakorlóközponthoz.

Az OMG LoL csapata régebben már szebb időket is megélt, -hiszen tavaly tavasszal és nyáron is bejutottak a playoffba-, de idén nem igazán megy nekik, mivel tavasszal hatodikok lettek, míg most ugyancsak a nyugati régió hatodik helyén állnak 4 győzelemmel és 7 vereséggel. Ezzel szemben a PUBG csapatuk a jelenleg futó PGI első FPP napján magasan a legjobb volt, hiszen majdnem ezer ponttal vezetnek a WTSG előtt, így valószínűleg ma be is húzzák az első helyet, amivel elmondhatják magukról, hogy a PUBG-ban tényleg China a number one! De térjünk is kicsit vissza az épületre, ahol még készült pár fotó. Itt már a játékosokat is láthatjuk, ahogy éppen vadul gyakorolnak, vagy éppen beszélgetnek a folyosón. Akárhova nézünk, tényleg csak a futurisztikus elemeket láthatjuk, -de az biztos, hogy egészen fantasztikusan sikerült ez az épület.

Sokszor emlegetjük, hogy a LoL-ban az ázsiaiak fényévekkel előttünk állnak, de most úgy néz ki, hogy a Battle Royale műfajt is ők uralják majd. Mondjuk ilyen felszereléssel és életkörülményekkel ez nem is csoda.

Kíváncsian várjuk, hogy végül miként végeznek a PGI-on az OMG játékosai, és reméljük, hogy más kínai csapatok is egy kicsit több betekintést engednek a szervezetek gamer házaiba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!