Új igazolásaival a fedélzeten feljutott az első osztályba a Debrecen

Új igazolásaival a fedélzeten feljutott az első osztályba a Debrecen

Az Újpesttől érkezett csatár oroszlánrészt vállalt a debreceniek kettős sikeréből.

A második szezon után végre sikerült a Debrecennek is felverekednie magát az első osztályba, miután magabiztos kettős győzelmet aratott az eSportbusz Csepel FC ellen. Előbb idegenben nyertek 3-1-re, majd a változatosság kedvéért ugyanilyen arányban diadalmaskodik a virtuális hazai pályán is a Hungarian Pro Clubs League-ben. Az Újpesttől érkezett Bühner Valentin nem kis szerepet vállalt, hogy új együttese végül a legjobbak közé kerüljön. Az első meccsen büntetőt bíztak rá, melyet okosan lőve értékesített, majd aztán duplázni tudott a visszavágón. 

A három új igazolással felálló (Garaba - Zylex, V. Bühner - UTE, Matetem - eSportbusz Csepel) DVSC-nek mondhatni az első találkozót és majdnem a párharcot is sikerült eldöntenie, 53 percnyi játékot követően ugyanis más hárommal mentek. A másik oldalon is jelentős változások voltak a szezonhoz képest: a 6 új ember közül mindenki játék lehetőséget kapott. Csepel a gólok után némileg feltámadott; mindent egy lapra tettek fel, és végül ez sikeresnek bizonyult, némileg életben tartották a reményeiket a 78. percben szerzett találattal. 

eSportbusz Csepel FC 1-3 DVSC eSport
Gólszerzők: Goldhair 78' ill Floo 21', V. Bühner 45'(11-es), Gabem 53'

A mérkőzés első perceiben jött a hidegzuhany: a 4. percben lerobbant a busz, és ezt kihasználva Bühner vezetést szerzett a DVSC-nek. Sok helyzet egyébként nem volt; az első félidőben 2 lövése volt a DVSC-nek, míg a Csepel egyszer találta el mindössze a kaput. Aztán az utolsó tíz percben megélénkült nagyon a találkozó, Roland egyenlítése egy picit késői volt, de legalább rá tudott kapcsolni a csapat, és elkezdtek futni az eredmény után. Az utolsó néhány percre azonban a hátsó alakzat összeomlott és ezt kihasználva a DVSC kétszer is eredményes volt, ezzel pedig -eddigra már egyébként is eldőlt- bebiztosította a feljutását.

DVSC eSport 3-1 eSportbusz Csepel FC
Gsz.: V. Bühner 4' 89', Gabem 90' ill. Roland 82'

Aki esetleg lemaradt volna róla, itt most visszanézheti a vasárnapi esti osztályozó párharcot:


Ha nem játszaná le, kattints a videóra, hogy átdobjon a Facebookra és ott indítsa el

Ez tehát azt jelenti, hogy az első osztályból a három kiesett együttes: eSportbusz Csepel FC, Titanium Cloud e-Sports, Genesis eSport

A másodosztályból pedig az alábbi gárdák kerültek fel a legjobbak közé: Nice Gaming, UTE eSport, DVSC eSport

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!