Egy gombnyomás a lövés, de kettő jelenti a gólt - Íme az időzített befejezés a FIFA19-ben

Egy gombnyomás a lövés, de kettő jelenti a gólt - Íme az időzített befejezés a FIFA19-ben

Nem lesz nehéz megszokni, de igazi mesterévé válni már jóval macerásabb lesz.

A FIFA 19 egyik legizgalmasabb és leghasznosabb játékélménye a Timed Finishing, azaz az időzített befejezés! Állítja az EA Sports. Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen lövésed előtt térdre boruljon a világ, persze ha jól időzítettük az utolsó gombnyomást. Ahogy feature neve is jelzi, az időzítés kulcsfontosságú, és az új kockázat/jutalom rendszer még izgalmasabbá teszi a FIFA 19-et.

Tulajdonképpen az alapok nem változnak: rányomsz a gombra és futballista lent a gyepen tüzelni fog, -de ha egy igazán király lövést szeretnél ereszteni, akkor másodszor is meg kell nyomnod. Eddig egyszerűnek hangzik, de azért van benne kihívás is, hiszen a másodszori gomblenyomást bizony tökéletesen kell időzítenünk. Túl korai vagy túl kései használat esetén parádés eseményeknek lehetünk szemtanúi. A FIFA Trainer bekapcsolása mellett egy színes sáv jelenik meg a játékos feje felett csúszkákkal. A második gombnyomásnál természetesen a zöld zónában kell lennie a mutatónak. Ha ez sikerül akkor a következő üzenetet kapjuk: "Nagyszerű időzítés!"

Az időzített befejezés mindegyik lövés fajtánál jelen lesz, sőt még a fejesekre is befolyással lesz. Minél gyorsabb és nehezebb egy bizonyos próbálkozás -legyen szó kapsálövésről vagy ollózásról például-, annál nehezebb tökéletesen eltalálni a második gombnyomás ütemét. Nincs mese, az első hetek a gyakorlásról fognak szólni.

A FIFA19 szeptemer 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!