Hamarosan megérkezik a Pro Evolution Soccer 2019

Hamarosan megérkezik a Pro Evolution Soccer 2019

Kérdés, hogy a nagy rivális mellett labdába tud-e rúgni. 

Ha focira fókuszáló játékokról van szó, akkor évről évre szinte mindenki kizárólag az EA gondozásában megjelenő aktuális FIFA címre van rágyógyulva, pedig nem szabadna megfeledkezni a Konami által dédelgetett Pro Evolution Soccer-ről sem. Az idei rész ráadásul már augusztus 30-án megjelenik, úgyhogy most össze is foglaljuk nektek, hogy mit érdemes tudni róla. 


Egy kellemes szivárogtatásnak hála már korábban információkat szerezhettünk a játékról, amikből kiderült, hogy új licencelt bajnokságokat fogunk kapni - így végre búcsút inthetünk a kamu csapatoknak és játékosoknak -, valamint autentikus rangadókon is részt fogunk venni. Ezek mellett a közösségre fókuszáló MyClub játékmód is teljesen újra lesz gondolva, így kapunk 11 új képességet is. 

Külön érdekesség, hogy a Fáradtság mint tulajdonság hangsúlyosan meg fog jelenni a játékosoknál, így kívülről is fogjuk rajtuk látni, ha már eléggé túl vannak hajtva szegények. Grafika terén nem lehet okunk majd panaszra, hiszen a fejlesztők ígérete szerint az eddigi legszebb Pro Evolution Soccer epizódot fogjuk megkapni, ami természeesen támogatja a 4K felbontást és a HDR technológiát.


Ugyancsak jó hír, hogy legendás játékosokat is viszontláthatunk a legújabb részben, például David Beckham-et, aki egy teljesen külön PES 2019-es változatot is kapott. A borítón pedig a Barcelona fiatal reménysége, Philippe Coutinho szerepel, akit legtöbbször középpályásként láthattunk már remekelni.

Gondoltak persze azokra is, akik szeretik másokkal megmérettetni magukat, így több formában is játszhatunk majd egymással. Helyi kooperatívban akár 8 fő is egymásnak eshet, míg online pedig 22 játékos hozhat össze egy-egy frenetikus összecsapást.


Nemsokára ki is próbálhatjuk a játékot, hiszen augusztus 8-án PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re érkezik a demóváltozat, amiben 2 stadion és 10 csapat fog helyet kapni, -illetve kipróbálhatjuk a helyi kooperatívot is, valamint a Quick Match lehetőséget.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!