Négy kiváló játékos bizonyíthat a FIFA18 nyári viadalon

Négy kiváló játékos bizonyíthat a FIFA18 nyári viadalon

Sportklubok e-sportolói előre kiválasztott csapatokkal esnek egymásnak, hogy eldöntsék ki a legjobb ezen a nyáron, -persze azért nem kell véresen komolyan venni.

Az Esport1 szervezésében egy kisebb, de annál nagyobb izgalmakkal kecsegtető nyári versenyt lehet majd látni augusztus 4-én.  Az egyik legfiatalabb és legtehetségesebb játékos, az MTK-s Divi mellett a virtuális pályán ott lesz a 2000-es évek legendája, Redw1ng a Honvédból, a labdavirtuóz Gogetinho a Ferencvárosból és a LAN-on szinte verhetetlen Donát az MTK-ból. Azt gondolom, hogy az elmúlt tornákon eleget bizonyítottak a felek, így nagyon nem mutatnám be őket. A torna összefoglalója hétfőn (nagyságrendileg 9 óra után) kerül bemutatásra az RTL Klub Reggeli beszélgetős műsorában.

A Nyári Viadalról viszont itt vannak a legfontosabb tudnivalók:

Mindegyik játékos előre kiválasztott klubcsapattal fog játszani. A meccsek szüneteiben pedig további interjúkat és beszélgetéseket láthattok és hallhattok a játékosokkal. 

  • Divi - Juventus
  • Gogetinho - Real Madrid
  • Donát - Liverpool
  • Redw1ng - Bayern München

Platform: PS4

Egyetlen csoport lesz, ahol is egyetlen mérkőzést játszik mindenki mindenkivel. Kétszer 6 perces félidők állnak rendelkezésre, aztán -ha az összes találkozó véget ér- kialakul a végső sorrend, ebből adódóan pedig az első kettő a döntőt, míg a 3-4. helyezett a bronzmérkőzést vívhatja meg. A tét a dicsőségen túl egy FIFA19 játék.

A nyári hangulattal megfűszerezett mini viadal kezdési időpontja augusztus 4., szombat 16:00, az Esport1 facebook oldalán és Twitch csatornáján pedig bárki élőben követheti az eseményeket!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!