Betekintést kaptunk az új FUT-ba és az új FIFA19-be!

Betekintést kaptunk az új FUT-ba és az új FIFA19-be!

A FIFA18 VB döntője előtt mutatták be az új verziót!

Kevesebb, mint két hónap múlva megjelenik az új FIFA, úgyhogy már ideje volt, hogy lássunk hivatalos részleteket a játékból. Az EA úgy volt vele, hogy még a FIFA18 VB nagydöntője előtt kapunk egy kis ízelítőt az új játékból.

Le is zajlottak az elődöntők, úgyhogy érkezhetett a várva várt bejelentés. A bejelentés a játék trailével kezdődött, majd elkezdték szépen sorjában bemutatni az új játékmódokat. Rengeteg újítással érkezik az új játék, ugyanis hat különböző mód közül választhatunk.

Ezen belül még rengeteg ötletes játékmódot készített az EA. Van itt Survival mód, aminek a lényege, hogy akárhányszor lövünk egy gólt, egy játékost elvesztünk. Tehát ha rúgunk 3 gólt, három játékossal kevesebbel kell folytatnunk a mérkőzést. Van még a Long Range mód, aminek az a jelentősége, hogyha a tizenhatoson kívül lövünk gólt, akkor az kétszer számít. Van még Headers & Volleys, aminek nagy eséllyel a fejesek és az ívelések a lényege, valamint az én személyes kedvencem a No Rules, amiben az a lényeg, hogy semmilyen szabály nincsen a játékban.

A játékon belül lesz még egy Detailed Stats fül is, aminek a nevéből adódóan részletes statisztikákat fogunk kapni a mérkőzéseinkről. Ez egy tök jó irány, hogy az EA szeretné, hogyha a játékosok minden teljesítményükkel tisztába lennének. 

Egy olyan könnyítő funkciót is kaptunk, hogy ha egyik jóbarátunkkal játszunk, aki jóval gyengébben tolja a FIFA-t, akkor a gép által irányított csapattársak erősségén tudunk növelni, ezáltal sokkal izgalmasabb meccseket tudunk tolni a haverokkal.

A játékot először Chuboi, Castro, Bateson87 és ZwebackHD próbálta ki egy Survival meccs keretein belül. Próbálkoztak az időzített lövést is használni, amivel néha-néha megtudtak villanni, de az most már biztos, hogy ezt be kell gyakorolni. Survival módban az eredményjelző felett láthatjuk, hogy eddig hány játékost veszítettünk el.

A srácok összehoztak egy tizenegyest is, ahol megfigyelhettük azt is, hogyha pontrúgást elvégző játékos váltásnak a kijelzője is teljesen megváltozott:

Ha megállítjuk a játékot, akkor egy régi ismerőssel találjuk magunkat szemben, ugyanis a pause menü nem nagyon változott meg, csak úgy, mint a csapat kezelő fül sem.

A következő oldalon a FUT móddal folytatjuk!

FUT MÓD

Természetesen az új FUT-ba is betekintést kaptunk; az első kép, amivel az EA várt minket az nem volt más, mint hogy hogyan gyűjthetjük be a küldetésekért járó jutalmakat. Érdekesség, hogy idén három lehetséges jutalom közül is választhatunk egyes objective teljesítését követően:

Ezt követően egy rövid videót is kaptunk arról, hogy hogyan fejlesztették az új FUT módot. Gabriel Zero mutatja be nekünk az újdonságokat:

  • új ikonok érkeznek
  • Bajnokok Ligája tárgyak is lesznek
  • Divison Rivals - EGY TELJESEN ÚJ MÓD

Division Rivals

Nincsen többé Daily Knockout League, a Division Rivals-on keresztül lehet kvalifiálni. Egy bizonyos skill rating alapján kapunk besorolást egy bizonyos divizióba.

Így néz ki a meccs végi összegzés egy Division Rivals meccs után:

Ezen kívül a már korábban bejelentett Dinamikus Taktikákba is kaptunk egy kisebb betekintést:

A következő dolog, amit megmutattak nekünk, az nem más, mint az új BL tárgyak és a Player Picks. A Player Picksnek köszönhetően 5 játékos közül tudunk választani. Érkezik az új Ones To Watch is, amiben természetesen a friss Juve igazolás, Cristiano Ronaldo is benne van. Itt is a Player Picks-nek köszönhetően tudunk választani. Természetesen -csak úgy, mint az előző években-, itt is lesznek új ikonok. Érkezik Gerrard, Lampard, Eusébio, Cruyff és Rivaldo is!  

A player picks így fog kinézni játékon belül:

Tekintsük meg az új kártyákat is:

Miután a srácok túl vannak a négy Division Rivals meccsükön, nézzük is meg a jutalmakat, valamint a FIFA19 első hivatalos pack openingjét! Természetesen nem véletlen nyitott ikont az úr, ugyanis ezzel mutatták be Raúlt!

Egyszerűen nem tudom mit is mondhatnék; az EA rendkívül odatette idén magát. A teljesen új pack nyitás, a Player Picks, a BL kártyák... Hihetetlen, amit az EA most csinált, -le a kalappal előttük!

Nektek hogy tetszik?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!