Új világbajnokot avatnak az idei FIFA 18 vb döntőjében

Új világbajnokot avatnak az idei FIFA 18 vb döntőjében

Elvérzett a címvédő és a legnagyobb esélyesek többsége; itt a top4 mezőnye!

A FIFA vb döntő harmadik napjára biztossá vált, hogy új világbajnoka lesz a játék 18-as kiadásának, ugyanis a legjobb 8 között elvérzett a címvédő Spencer "Gorilla" Ealing. Az angolok sztárja a magát nagyszájú fenegyereknek beállító, máltai Kurt-től kapott ki, aki így már a legjobb négy között tudhatja magát az XBOX-osok között. Az idei FIFA világbajnokság legjobbjai között 250.000 dollárt osztanak majd szét, a bajnok pedig még egy utat is nyer a FIFA gálára, ahol évről-évre átadják a világ legjobb focistájának járó Aranylabdát. 

Persze nem Gorilla kiesése az egyetlen meglepetés a mezőnyben: az összesen 32 döntősből heten is Németországot képviselték, de a Top4-be már egyiküknek se sikerült odaérniük: a legnagyobb meglepetés megabit kiesése, aki egy hibátlan csoportkör után, a második napon, mindjárt az első meccsén elbukott, szintén a máltai Kurt kezeli által. Kurt maga egyébként úgy tűnik, a lehető legjobbkor aktiválta csúcsformáját, a csoportkörben 59 gólt lőtt a hét meccsen, majd átgázolt megabiten és Gorillán is. Az ellenfele XBOX-on talán az eddigi legkeményebb lesz: a szaúdi Msdossary, aki megnyerte a manchesteri tornát és mostani halálcsoportját is. Az ő összecsapásuk lesz talán a legizgalmasabb az idei vb-n, kíváncsian várjuk, hogy a máltai beváltja-e azt, amiről hónapok óta arcátlanul hangos Twitteren és tényleg odaér a csúcsra.

PS4-en is történtek óriási meglepetések: az argentin sztár, nicolas99fc, aki nemrég csinált 160/160-as hónapot, sőt, játszi könnyedséggel nyerte az amszterdami playoffot, még a fogadóirodáknál is a legesélyesebbként érkezett a tornára. Ennek megfelelően, ő is hibátlanul zárta a csoportkört, majd jött a rájátszás és a dán Marcuzo, akinek sikerült betonvédekezéssel megállítani az argentin gólvágót. A nap legnagyobb PS4-es meglepetése volt ez a meccs.

A PlayStation-ösök másik ágán a belga Stefano Pinna lehet továbbra is boldog, hiszen legyőzte a dán Agge-t, majd a legjobb 4 közé jutásért Aubameyangot. Pinna és Marcuzo összecsapása mindenképpen izgalmasnak ígérkezik, a győztes pedig a világ legjobb PS4 játékosának mondhatja majd magát.

Egy máltai, egy szaúdi, egy dán és egy belga: négyük közül valaki ma délután felemelheti a világbajnoki címért járó trófeát. Az élő közvetítést itt tudjátok nézni szombaton 14 órától, -ráadásul, csak úgy, mint Amszterdamban, itt is van drop, ha összekötitek a fiókotokat az EA accountotokkal, akkor még kártyákat is kaphattok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!