Pletyka: 5 új bajnokság lehet a FIFA19-ben

Pletyka: 5 új bajnokság lehet a FIFA19-ben

Kikerült egy kép a netre; ha igazak a hírek, akkor öt új bajnokság kerül be a játékba!

Korábban már egy hongkongi konferencián kiderült, hogy a 16 csapatos kínai Super League immáron biztosan benne lesz a FIFA19-ben, ezzel a világ legnépesebb országa a negyedik ázsiai állam Dél-Korea, Japán és Szaúd-Arábia után, amelyik bekerül a játékba. A Szuperliga egyébként rendesen meg van pakolva öregedő sztárokkal, akik egy kicsit jobb pénzért ide jönnek levezetni; gondoljunk csak Hulkra vagy Oscarra, esetleg a frissen odaköltözött Paulinhora. 

Egy kicsit távolodjunk most el a kép hitelességének boncolgatásától és csak feltételezzük, hogy tényleg valódi; ami azt jelentené, hogy a FIFA 19 öt új bajnoksággal gazdagodik! Ebből ugye a Szuperligát már tudjuk, azonban a kép konkrétan említi a holland másodosztályt, ahol a jövő tehetségeit nevelik. A híresztelések szerint régóta zajlanak a tárgyalások az EA és a hollandok között, ahol egyébként hivatalos FIFA bajnokság is fut, e-Divisie néven, nem lenne meglepő, ha az ország másodosztálya is bekerülne a játékba. Az egyetlen kérdés az volt a fórumokon, hogy sikerült-e időben megállapodnia a feleknek. Ha igen, akkor a 19-ben köszönhetjük a Keuken Kampionen Divisie-t is.

Kik jöhetnének a három, még ismeretlen helyre?

Meg lennénk lepve, ha az EA nem gondolkozna el a horvát bajnokság implementálásán. A vb ezüstérmes csapat miatt óriási a hype most a horvátok és horvát játékosok körül, és ha más miatt nem is, a Hajduk Split és a Dinamo Zagreb messze híres örökrangadói miatt mindenképp egy izgalmas bővítése lenne a Prva Liga a FIFA 19-nek. Itt tényleg csak az idő lehet szűk keresztmetszet, de reménykedjünk, hátha belefér.

Felröppentek pletykák arról is, hogy az argentin élvonal is a FIFA19 része lesz. Erre egy régebbi Tweet utal csak, de tény, hogy sok rajongó több dél-amerikai bajnokságot szeretne látni a játékban.

Az utolsó befutóról pedig még csak pletykák szintjén se lehet semmit se tudni. Lehet a görög liga, esetleg az Egyesült Arab Emírségek, vagy valamelyik sokadik osztálya egy európai topligának. Még az év végén volt egy nem hivatalos szavazás arról, hogy kiket szeretne a közösség, ott a cseh bajnokságra szavaztak a legtöbben.

Bárhogy is lesz, ha tényleg öt új bajnoksággal bővül a FIFA19, az csak jót tesz majd a játéknak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!