Egy rakás további új Icon kártya érkezik a FIFA19-hez

Egy rakás további új Icon kártya érkezik a FIFA19-hez

A FIFA Ultimate Team játékosok egyre több és jobb ikonra vágynak. Éppen ezért az EA jóvoltából régi és szenzációs futballisták is megkapják különleges kártyáikat.

A FIFA19 megjelenésével tucatnyi korábbi legenda teszi tiszteletét az Ultimate Teamben, köztük olyan nevek, mint a háromoroszlánosok középpályáját nem is oly rég' meghatározó Steven Gerrard és Frank Lampard. A most Rangers és Derby Country menedzserei továbbra is élvezhetik a dicsőség napjait a FUT-ban.

Hozzájuk csatlakozik pár új premier Ikon, például végre bekerül egy olyan labdarúgó is, akiért sokan már évek óta könyörögtek: a holland legenda, Johan Cruyff. Aztán ott lesz még a brazílok zsenije, Rivaldo, valamint a portugál vadállat, Eusebio. A korai vélemények alapján Eusebio és Cruyff különösen sokat segíthetnek majd a versenyeken a 19-ben.

Ez a promóciós videó, melyben megszólal Stevie G, megerősíti a "Icon Stories" visszatérését a FUT 19-ben, –lényegében három különböző Icon kártyája lesz most is egy játékosnak, melyek a karrierjük három különböző pontját hivatottak képviselni:

A 2018-as FIFA eWorld-kupa utolsó két napja során az EA persze több izgalmas új lapot is felfedett. Az AC Milan és a holland válogatott csillag Clarence Seedorf biztosan tökéletes kapcsolatban áll majd Cruyffrel:

Egy olyan játékos –aki játszott a Premier Leagueben a Chelseanél, ahol is őrületbe kergette az ellenfelek szurkolóit, de mondhatni a Madridban és a PSG-ben is oroszlánrészt vállalt a remek védekezésből– mint Claude Makelele is bekerül a játékba:

És ha már a Real Madridról is szó volt, akkor az új nyitási animációval avathatjuk fel a spanyol legendát, Raúl-t is:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!