Csacsiék már biztosan a rájátszásban, a Misfits sem tudta megállítani őket!

Csacsiék már biztosan a rájátszásban, a Misfits sem tudta megállítani őket!

Múlt héten még csak eshetőség volt, de most már biztos, a Schalke04 ott lesz a rájátszásban!

Nem indult túl jól a Schalke04 szekere a nyári szezonban, viszont amióta Amazing is magára talált, a csapat megállíthatatlannak tűnik. A szakasz első felét 5-4-ben zárták, ami nem feltétlenül egy rossz eredmény, de nem is kifejezetten kiemelkedő. Úgy tűnt, hogy kevés esélyük van visszamászni az élmezőnybe, de a szakasz második felében mintha kicserélték volna őket és sorra nyerik a meccseket. Az utóbbi 5 mérkőzésükből négyet megnyertek: a legyőzöttek között szerepel a G2 Esports, illetve múlt héten a Misfits sem tudott megálljt parancsolni nekik.

A UOL exmenedzsere keményen beszólt az amerikai profiknak - Romain interjú

Abbiechan | 18/08/05 13:50 Igen kemény kritikával illette tegnap megjelent videó interjújában az OpTic Gaming menedzsere, Romain Bigeard az NA LCS játékosait, illetve az őket támogató és fejleszteni próbáló személyzetet. Az interjú elején még arról tudhattunk meg kisebb információ morzsákat, hogy az eleinte igen rosszul szereplő csapat fejlődésének titka az volt, hogy egy 10 fős alapcsapatot állítottak össze.

Ezzel a győzelemmel pedig már biztos helyük van a rájátszásban, ahogy azt Vizicsacsi is megosztotta a saját Facebook oldalán.

Az újabb 2-0-ás hét után pedig már egyáltalán nem egy középmezőnyös csapatról beszélhetünk, ugyanis felküzdötték magukat egészen a harmadik helyig, amin jelenleg a Team Vitaliy-vel és a G2 Esport csapatával osztozkodnak 9 győzelemmel és 5 vereséggel. Még két hét van hátra az alapszakaszból, vagyis minden csapatra vár még négy mérkőzés. A rájátszás ugyan megvan, de pihenniük még egyáltalán nem szabad, hiszen nem mindegy, hogy milyen helyen végeznek majd. Ha el tudják csípni az első vagy a második helyet, –és matematikailag mindkettőre van esélyük–, akkor a rájátszást már rögtön az elődöntőből kezdhetnék. 

Ehhez viszont a Misfits Gamingnek, valamint a Fnatic-nak is lesz pár szava, akik jelenleg az első helyen csücsülnek, bár fontos megjegyezni, hogy a Misfits nem áll túl jól mostanság. A Schalke04 ellen elszenvedett vereség zsinórban a harmadik nekik, ne felejtsük el, hogy 7-0-val indították a szezont.

A Schalke04 és a Misfits meccse volt az egyik igazán nagy vízválasztó a csapat számára, még úgy is, hogy Nukeduck elmondása szerint annyira nem tartottak tőlük, jobb match upnak érezte ezt, mint a mostani Vitality meccs, ami pénteken vár rájuk. A Misfits elleni meccsen Nukeduck egy újabb karaktert mutatott meg repertoárjából, ezúttal Vel'Koz-t kapta elő, Sencux pedig többször is megmutatta, hogy nem igazán ismeri ezt a match upot. Vizicsacsit lecampelték a meccs első felében, de láthatóan ez nem volt akkora probléma a Gnarral.

Egy ideig izzadnia kellett, mert Alphari Camille-ját nehéz volt kordában tartani, de a Schalke04 jól reagált és a splitpushra kényszerített csapatharcokkal válaszolt, amit a Misfits nem tudott megnyerni. Upset is végre úgy játszott, ahogy azt az elejétől fogva vártuk volna, még Hans Sama Vladimirjét is lesolozta egy időben. Sokáig szoros volt a meccs, de ahogy telt az idő és jöttek az egyre fontosabb célpontok, ott legtöbbször Csacsiék vették át az irányítást. Hans Sama hiába Vladimirezett, nem tudott igazán megindulni, látszott, hogy nem túl gyakorlott rajta. Amazingék nem volt könyörületesek, Upset pedig egy quadrával tette fel a pontot az i-re, mielőtt bedöntötték a Nexust.

Az sem utolsó tény, hogy a Vitality épp múlt héten verte meg a Fnatic-ot, tehát mindkét gárda jó formában van, a győzelem kötelező Csacsiék számára, ha tényleg meg akarják ostromolni az első helyek egyikét. A Giants-et sokan leírják, de ők is összekapták magukat, például megverték a Misfits-et, szóval nem szabad lebecsülni őket sem.

Az utolsó héten az H2k elleni meccs egy sima győzelem kellene legyen a Schalke04 számára, a Splyce viszont ugyanúgy egy kiismerhetetlen csapat, hogy mikor milyen formában vannak. Ha a papírformát nézzük, az utolsó hetekben a Schalke04 egy 3-1-es statisztikával kellene zárjon, az igazi kérdés, hogy a Fnatic és a Misfits hány meccset enged még el addig, –de könnyen lehet, hogy helyosztó lesz a vége.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések