A kapus kapta a legjobb értékelést a 41. Team of the Weekben!

A kapus kapta a legjobb értékelést a 41. Team of the Weekben!

Szép lassan éledeznek az európai ligák, –de most még a világ bármelyik tájáról könnyebb bekerülni a hét legjobbjai közé.

Az ember tényleg csak néhányat pislogott és elszáguldott a világbajnokság mellett, most pedig már ott tartunk, hogy néhány héten belül az összes nagy bajnokság elstartol. A világ több pontján pedig már zajlanak is a küzdelmek. Mindettől függetlenül a hét legjobbjai ismét megérkeztek, –és azt kell mondjam, hogy van pár kevésbé ismert név, de talán egy esélyt mindenki megérdemel, nemde?!

  • Andre Ramalho - CB: Lassan aktivizálódik a világ futballja, és a védök közül is lehetett már válogatni, Ramalho pedig az RB Salzburgban mutatott remek teljesítményt, többek között az egyik gól is az ő nevéhez fűződik a 2-0-ás sikert követően.
  • Miralem Sulemani - LM: A Young Boys folytatta a 100%-os menetelését, miután a harmadik találkozójukat is megnyerték. Legutóbb a Zürich ellen sikerült 4-0-ára diadalmaskodniuk, Sulemani pedig 3 találtban is oroszlánrészt vállalt, egyet maga szerzett, kettőt pedig a társaival rúgatott.
  • Lee Jae Sung - CaM: Brilliánsan játszott az elmúlt szezonban a koreai, ez meg is hozta az áttörést számára, hiszen Németországba, a Holstein Kielhez igazolt. Itt is igyekezett lenyűgözni a vezetőséget, rögtön rúgott egy gólt és két asszisztot is kiosztott.
  • Valeri Qazaishvili - ST: Dallasba utazott a San José különítménye. A grúziai futballista igazi húzóember volt, a 3-1-es sikerből két góllal vette ki a részét. Nem feltétlenül a lejgobb IF, de van benne potenciál.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!