BLYYY és TheVR Jani nyerte a 9. ESL Duo Community Cupot

BLYYY és TheVR Jani nyerte a 9. ESL Duo Community Cupot

Méghozzá komoly fölénnyel. Szép volt srácok!

Jani és bLYYY már több hónapja, hogy először együtt játszottak streamen és az már az első pillanattól látszódott, hogy a tigris és a bagoly remek duót alkotnak együtt. Rengeteget láthattuk már őket együtt játszani, de a tegnap esti alkalom különleges volt, hiszen TYGEROWL néven részt vettek az ESL 9. Délkelet-európai duo közösségi kupáján, ahol egy BO3-ba kellett megmutatniuk rátermettségüket a régió játékosai ellen. Ez végül olyannyira jól sikerült, hogy meg is nyerték az egészet összesen 11 killel.

A három meccsből végül egyiket se nyerték meg, de annyira kiegyensúlyozott volt a mezőny, hogy mindig más csapatok jutottak az élmezőnybe. Végül egy kilenc killes 2. hely, egy 0 killes 30. hely és egy két killes 3. hely jött össze a srácoknak, így elég magas fölénnyel, 15 ponttal sikerült megnyerniük a versenyt a bolgár Destroyer előtt, akik után egy újabb magyar gárda érkezett Nethighs néven. Nem is volt érdemtelen a győzelem, hiszen mindketten kiválóan játszottak, bLYYY még egy igen erős egyhitet is kiosztott a két meccs közti szünetben.

A verseny további résztvevőit és eredményeit ITT nézhetitek meg, bLYYY-éknak pedig további sok szerencsét kívánunk, és reméljük minél több versenyen láthatjuk majd őket a jövőben is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!