FIFA18: Mi történik, ha direkt sérülnek le a játékosok egymás után egy meccsen?

FIFA18: Mi történik, ha direkt sérülnek le a játékosok egymás után egy meccsen?

Push it to the Limit, –avagy kipróbálták mit bír a játék extrém körülmények között.

A FIFA 18 karrierje lassan a végére ér –hamarosan leváltja ugyanis a FIFA19–, de az biztos, hogy mindig van benne némi szórakozási lehetőség, éppen ezért újabb és újabb stressz teszt alá vetik a játékosok.

Egy YouTuber, DTT korábban kipróbálta, hogy mi történne, ha szándékosan minden egyes játékosa lesérülne a pályán. Azzal indított, hogy beállította a csúszkákat, maximumra emelte mind a sérülések súlyosságát, mind a gyakoriságát.

Kevesebb mint egy perc kellett, hogy az első játékos a földre kerüljön és véget is érjen számára a meccs. Ő volt Sadio Mane. Nem is kellett sokat várni a következő egyénre, Mo Salah szintén a lábához kapott.

Mondhatni a futballisták ezek után úgy hullottak, mint a legyek, az bal felső órán mindössze 8 perc telt el, mikor is egyik csapatnak sem nagyon maradt már cseréje. Innen kezdett azonban igazán érdekes lenni a történet. Több, mint 15 perc alatt viszont innentől kezdve nem nagyon történt személyi sérülés, sőt DTT az első félidő hátralevő részét sérülés nélkül tudta lejátszani.

Úgy tűnik tehát, hogy az EA korlátozta a sérülések számát, melyet nagyjából 2 és 3 közé tehetünk csapatonként. Szóval ha kifutunk a cserékből, akkor a játék már nem hagyja, hogy bármelyik labdarúgónknak is baja essen, –ami azért valljuk be eléggé irreális.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!