Egy rakás mezt és néhány gólörömöt is kiszivárogtatott egy béta résztvevő

Egy rakás mezt és néhány gólörömöt is kiszivárogtatott egy béta résztvevő

Az EA világosan fejezte ki magát: sem streamelni, sem képeket közölni nem lehet a béta alatt a játékról. Nos, nem mindenki tartotta ezt be.

Történt ugyanis, hogy egy játékos –aki kapott béta kulcsot– nem bírt magával, és egy csomó képet készített a telefonjával. Ezeken jól látható egy csomó csapatnak az új szerelése, emellett pedig még néhány gólöröm is található a felvételek között. Egyébként a zárt bétával szerette volna tesztelni az újdonságokat és a játékmechanikát az EA, s–zóval szinte mindent elérnek benne az emberek:

  • Karrier mód
  • FIFA Ultimate Team (FUT)
  • Egy az egy elleni (Head-to-head) Online Szezon
  • Pro Clubs

A játékos Twitterre pakolta fel a képeit, –és mint kiderült nem sokkal később zárolták is a fiókot. De mint tudjuk, ami egyszer az internetre felkerült, az már ott is marad. Az alábbi videókon láthatjátok a gólörömöket:

Új ünneplés 1

Új ünneplés 2

Új ünneplés 3

Új ünneplés 4

Új ünneplés 5

A képre kattintva pedig megnézhetitek a galériát a rengeteg mezről, a PSG-től kezdve a Real Madrid és Barcelonán át, Manchesterig és Londonig számos nagy és kis csapat szerelése lelhető fel (viszont az EA úgy tűnik felkészült az ilyesfajta gerilla akciókra, és nem nagyon rakta még be az új garnitúrákat):

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Galéria

Kövess Minket!