FIFA19: Képeken csodálhatjuk meg a karrier módot, terítéken a BL

FIFA19: Képeken csodálhatjuk meg a karrier módot, terítéken a BL

Ezek a screenshotok ugyancsak a zárt bétából származnak.

Csak idő kérdése volt, hogy  az EA tiltása ellenére mikor jutnak el a világhálóra a FIFA19 zárt béta információi képek vagy videók formájában.

Most a karrier módból készültek fotók –melyeket természetesen fel is pakoltak a netre–, így jól látható a Bajnokok Ligája sorsolás és csoportbeosztásának menete is. Néhány menüpontot is láthatunk, és úgy tűnik izgalmakban nem lesz hiány, ha belevágunk újdonsült pályafutásunkba.

A World News felület a Bajnokok Ligája legfontosabb eredményeit mutatja meg.

Míg a "Game Plans" olyan előre megtervezett taktikákat tartalmaz, amelyek révén már a mérkőzés előtt beállíthatjuk a pontos stratégiánkat.

Aztán egy olyan ablakot is láthatunk, melyben számos funkció is megtalálható –köztük végigpásztázhatjuk az európai versenyeket is. Sajnos azonban a részletek egyelőre még homályosak, hiszen ezekről nem készült újabb fotó.

A múlt hónapban egyébként a FIFA 19 kreatív igazgatója, Matthew Prior beszélt a karrier módról és arról, hogy a játékosok milyen változásokkal találkozhatnak.

"A Bajnokok Ligája mindenképp egy nagy frissítésnek mondható. Ráadásul ezúttal a karrier mód sokkal hitelesebb, mint valaha." - mondta.

Korábban utalt arra is, hogy a teljes felhasználói felület átalakításra került; így tükrözi az új bajnokságot, és kapott néhány kulcsfontosságú átvezető animációt, amelyek tényleg valósághűnek tüntetik fel a játékot. Azt is hozzátette, hogy biztosan lesz egy Bajnokok Ligája és Európa Liga sorsolás videó a FIFA19-ben.

Menedzserek és a sajtó kezelése

A már megerősített karrier módban egy másik lehetőség a vezetőedzők testreszabása, a és sajtókonferenciák szervezésére. A FIFA 18-hoz képest itt azért szabadabb kezet kapunk, hogy megalkossuk a számunkra tökéletes menedzsert.

Emellett pedig az EA elkezdett figyelni a rajongók tanácsaira a karrier mód javításait illetően. Lesz tehát módunk sajtótájékoztatókat tartani –ezt az EA sportfejlesztője erősítette meg–, és bizony kép is van róla, hogy ez miként néz ki. Többféle lehetőség közül választhatunk, és reagálhatunk a meccsekre, –ezeknek pedig hatása lehet majd a karrierünket illetően.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!