Megjöttek Nunu és Willump új képességei!

Megjöttek Nunu és Willump új képességei!

A fiú és a jetije megújulva tér vissza az Idézők Szurdokába! Részletes képességek és tippek az átdolgozott karakterhez!

Végre megérkezett a várva várt átdolgozott Nunu! Az új hős és kinézetei mellett természetesen a képességek is változtak, –továbbá adott még néhány tipp és trükk, hogy hogyan is érdemes használni a karaktert!

KÉPESSÉGEK

Passzív - Freljord Szava

A sebzés, amit ellenséges hősöknek, nagy szörnyeknek vagy építményeknek okozunk, néhány másodpercre megnöveli Willump illetve egy a közelben tartózkodó szövetséges támadási és mozgási sebességét. A hatás azon fog érvényesülni, akinek a legmagasabb a támadási sebessége. Míg Willump passzívja aktív, az alaptámadásai sebzésének egy bizonyos része hat a közeli ellenfelekre is.

Q képesség - Felfalás

A Felfalás képesség egy harapás az ellenfélből –mellyel a minionoknak és szörnyeknek tényleges sebzést okozunk–, míg a hősöknek pedig varázssebzést, továbbá persze gyógyítja önmagát a harapással. A gyógyítás sokkal nagyobb mértékű, ha Nunu és Willump alacsony életerőn vannak.

W képesség - A világ legnagyobb hógolyója!

A guruló hógolyó, ami egyre nagyobb és nagyobb, no meg persze gyorsabb. Amennyiben a hógolyó falnak, ellenséges hősnek, vagy nagy szörnynek ütközik, fellöki azt és a közeli ellenfeleket, na meg természetesen sebez is. A képesség újraaktiválás során egy egyenes vonalban halad tovább, és a hősök, illetve szörnyek mellett megsebzi és fellöki a minionokat is. A sebzés mértéke, a fellökés időtartama a hógolyó méretétől függ. Jogosan lehet ismerős a képesség, ugyanis a Sion turn került átdolgozásra Nunu számára.

E képesség - Hógolyótűz

Néhány másodperc erejére Nunu három hógolyót dob el, amivel megsebzi a szörnyeket és az ellenséges hősöket, illetve behavazza őket. Ha mindhárom hógolyó betalál, a célpont rövid időtartamra lelassul. Amennyiben a Hógolyótűznek vége, a már behavazott Nunu és Willump közelében tartózkodó ellenségek –rövid időre ugyan, de– mozgásképtelenné válnak.

R képesség - Abszolút nulla fok

A meleget kiszívva környezetükből pajzsot alkotnak maguk köré és egyre jobban lassítják az ellenfeleket a varázslás során. Amikor a hőmérséklet eléri az abszolút nulla fokot, a jeges területen belül tartózkodó ellenfelek nagy mértékű sebzést kapnak, ami a varázslat hosszával van függvényben. A képességet idő előtt meg lehet szakítani, de amennyiben egy bokorban, vagy ködben kezdődik a varázslat, az nem fedi fel a fiú és a yeti helyzetét!

TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

A Felfalás segít, hogy gyorsan elbánjunk a szörnyekkel, miután lerohamoztuk a tábort a világ legnagyobb hógolyójának segítségével! Az ösvények között mindenképp érdemes portyázni, és a Hógolyótűzzel lassítani az ellenfeleket, hogy Willump is kitudja venni a részét a harcból. Ha már az ellenfeleket sikerült elintézni, használjátok ki Frejlord szavát és harapjatok egy jó nagyot az ellenség tornyába!

A legepikusabb csatához használjátok a Hógolyótüzet, melyhez hozzáadjuk az igazán fagyos Abszolút nulla fokot és az ellenfeleink arcáról garantáltan lefagy a mosoly! A végső képesség jeges pusztaságot teremt: ez segít távol tartani az ellenfeleket, míg védjük ezáltal bajtársainkat.

Sok sikert mindenkinek az új Nunu használatához, reméljük nektek is tetszeni fog!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.