A Blizzard csökkentette az All-Star hőskinézetek árát

A Blizzard csökkentette az All-Star hőskinézetek árát

Az Atlantic All-Star Tracer és a Pacific All-Star Genji augusztus 17-27 között lesz elérhető.

Az Overwatch League All-Star Weekend-et jövőhét végén tartják a Los Angeles-i Blizzard Arénában, és a stúdió nemrég ki is hirdette, milyen program vár ránk az esemény során. A rendezvény első napján a custom játékmódokban kell majd bizonyítaniuk az Atlantic és Pacific divízió válogatottjainak, a következő nap viszont már a klasszikus, kompetitív szabályok szerinti 6v6 lesz porondon. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Kihirdették az All-Star Weekend részleteit és játékmódjait!

Az információk alapján augusztus utolsó hétvégéje igencsak izgalmasnak ígérkezik.

A Blizzard egyébként nem csak a programot hozta nyilvánosságra, hanem azt is, hogy az Overwatch League Grand Finals alatt bemutatott Atlantic All-Star Tracer és a Pacific All-Star Genji augusztus 17-től 27-ig lesz elérhető, áruk pedig 300 OWL token, azaz körülbelül 15 dollár lesz. Mindezen érdekes módon szépen ki is akadt a játékosbázis, és rengetegen sokallták az árat, –amire a stúdió éjjel reagált is és a Twitter-en bejelentették, hogy leakciózták őket, az új ár pedig 200 OWL token lesz. 

Overwatch League on Twitter

The legendary All-Star Tracer and Genji skins have been reduced to 200 Overwatch League Tokens each! Get yours from Aug. 17-27. Details: https://t.co/PWuveVcsly https://t.co/pFDOTVYNn6

A leárazás leginkább azon országok játékosainak kedvez, akiknél elérhető a token drop az Overwatch League meccsek nézéséért. Sajnálatos módon Magyarország továbbra is feketelistán van, és semmilyen információnk nincs még arról, hogy mikor csatlakozhatunk majd a programhoz. 

Szerintetek amúgy a Blizzard első körben tényleg túlárazta a hőskinézeteket?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!