Bemutatták a javított FIFA19 borítót és CR7 nincs egyedül rajta

Bemutatták a javított FIFA19 borítót és CR7 nincs egyedül rajta

Csak idő kérdése volt, hogy az EA Sports mikor szánja el magát és cseréli le a Real Madridos mezét –Cristiano Ronaldo átigazolását követően– a Juventuséra a FIFA19 borítóján.

Elérkezett az idő, hogy az EA megtegye ezt a fontos lépést, a legújabb FIFA19 ugyanis megkapta végleges borítóképét. Cristiano nem olyan rég rendesen megtréfálta kiadót: nagy lelkesen elkészítették vele a covert, majd nem sokkal ezután CR7 otthagyta a királyi gárdát, és a zebracsíkos mezt választotta Olaszországban. Végülis még bő egy hónap hátra van a FIFA19 megjelenéséig, tehát volt idejük a lehető legjobb ötletet kieszelni a cserét illetően.

Ronaldo egyébként vasárnap egy barátságosan mérkőzésen debütált az Öreg Hölgy csapatában. Negyvennyolc órával később pedig bejelentették, hogy portugál már a Bianconeri szerelésben virít a FIFA-franchise legújabb részének fedelén.

Nem lesz azonban egyedül, és nem is akárkit választottak mellé, ugyanis Neymar (remélhetőleg nem sérült le a fotózás alatt - a szerk.), a PSG támadója is rákerül a borítóra.

Sőt, lesz egy Ultimate verziója a játéknak, –az alábbi borítóval:

Függetlenül attól, hogy melyik verziót vásároljátok meg: amikor a FIFA 19 szeptember 28-án elérhető lesz, akkor a FIFA Ultimate Team-hez mindenki kap néhány extrát, beleértve a különleges mezeket.

Ráadásul a Champions vagy Ultimate verzió előrendelői három nappal a játék tényleges indulása előtt már tolhatják a meccseket. Nálunk pedig további különleges akcióval találkozhattok, ha ellátogattok a weboldalra: ITT

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!