FIFA19: Játékon belül is megnézhetjük a Chemistry bónuszokat

Korábban a játékban nem lehetett csekkolni, hogy melyik kémiai stílus milyen extra statokat adott a futballistánknak.

Ez mindig egy fogós kérdés, hogy pontosan melyik Chemistry-t érdemes hozzáadnia a FUT kártyánkhoz a FIFA Ultimate Team-ben a remek teljesítménynövekedés érdekében. Persze vannak, akik már csukott szemmel is kívűlről fújják, hogy kinél melyiket kell alkalmazni, –ettől függetlenül mindig külső oldalakon kellett böngészgetni, ha további információra akart szert tenni az ember.

Az egyik Chemistry növelheti a befejezést, míg a másik a lövés teljesítményéhez ad pluszt, ráadásul a FIFA eddig nem mutatta meg pontosan mit is kapunk egy-egy ilyen kémiai stílus használata után.

A FIFA 19-ben azonban úgy tűnik, az utolsó akadály is elhárult: több oldal is egyöntetűen hiteles forrásnak kezeli egy Reddit felhasználó kiszivárogtatott képét: a kártya láthatóan  jelöli a játék a Chemistry extra értékeit.

Legeo3 egy olyan képet pakolt fel az internetre, amelyen a Southampton csatára, Charlie Austin látható, aki megkapta a Basic Chemistry lapot. Plusz 5 értéket ad hozzá a játékoshoz a különböző statisztikáit illetően: például sprint sebességet, támadó pozícionálást, labdakezelést és erőt növelve jelen esetben.

Logikusnak tűnik, hogy más kémiai stílusok is megjelennek majd, ha egyszer kézhez kapjuk majd a teljes FIFA 19-et.

Eddig a FIFA játékosoknak egyébként külső weboldalakat kellett használnia –mint például a FUThead és a FUTbin–, hogy megtudják, hogyan lehet a legjobban erősíteni a labdarúgóikat. Szóval ha ez tényleg igaz, akkor egy okos lépés az EA-tól, hogy az összes információt hozzáférhetővé teszik.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!