Elindult a FACEIT PUBG szekciója, a közösség pedig imádja

Elindult a FACEIT PUBG szekciója, a közösség pedig imádja

Sose volt még ilyen jó PUBG-zni.

Nagyon jó évet megy a FACEIT, de meg is érdemlik: a félprofi és profi CS:GO közösség számára a FACEIT platformja az ideális a versenyzéshez és a fejlődéshez, –nem véletlen, hogy 2018-ban óriásit nőtt a játékosbázisuk. A Valve is nekik kedvezett, mikor megkapták az őszi, londoni CS:GO Major rendezési jogát, –de a fejlesztők nem alszanak, máris új játékra tették rá a kezüket, a közösség legnagyobb örömére, ugyanis tegnap óta –bár egyelőre csak bétában–, de már PUBG-zni is lehet a FACEIT szervereken!

A FACEIT ráadásul nem csak a játékosoknak, de a versenyszervezőknek is számos új lehetőséget nyújt, mivel rendkívül szorosan beépítette a PUBG API-ját a saját platformjába. Emiatt könnyedén lehet új tornákat létrehozni, teljesen személyre szabhatóak a szerverbeállítások, a lobby automatikusan összedobja a csapattársakat, az eredmények két kör között pedig maguktól frissülnek.

A játékosok imádják

Az első visszajelzések rendkívül biztatóak: A FACEIT megtartotta a PGI-on használt versenybeállítások egy részét, ezért például a játék későbbi szakaszában a kör lassabban szűkül, de ami még ennél is fontosabb, hogy a hagyományos szervereknél sokkal jobban fut a játék a FACEIT platformján, ami rengeteget segít azoknak, akik tényleg kompetitíven szeretnének játszani. A versenybeállítások miatt jelenleg maximum 64 játékos csatlakozhat egy lobbiba és csak FPP Squad van, de hát bétáról beszélünk, ennyi talán belefér. Viszont van region lock, ami ugye azt jelenti, hogy nem fog összedobni egy európait 3-400-as pinggel érkező távol-keleti játékossal.

A bétára itt tudtok jelentkezni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: FACEIT Twitter

Kövess Minket!