Új emote-ok és Nunu változtatás is jött a 8.17-es PBE frissítés alkalmával!

Új emote-ok és Nunu változtatás is jött a 8.17-es PBE frissítés alkalmával!

A legújabb, 8.17-es PBE frissítés alkalmával néhány eddig még nem látott emote-ot és egy Nunu kinézet változást kaptunk.

A 8.17-es PBE frissítés mindenkinek tartogatott ám meglepetést. Első körben kilenc új emote-ot kaptunk, –amelyből hat teljesen ismeretlen volt eddig. Az első hármat (Jinx-es) ugyan már 8.16-os változtatásokkal együtt bemutatták nekünk, azonban most ehhez is érkezett egy alternatív verzió. A már általunk is megírt Nunu és Willump rework örömére ők is kaptak három emote-ot (utolsó sor), aminél édesebbet mi már nagyon régen láttunk.

So Lame, Aw Yiss, Wahaha
Get In, Howdy, Toot Toot
Gosh, Tough Times, Golly

A második változtatás is Nunu & Willump kapcsán érkezett meg hozzánk. A nemsokára megújuló karakter egyik különleges kinézetének, a Zombie Nunu W-jének textúráját próbálták meg beállítani a fejlesztők. A régi is használatos az alsó képen látszik.Régi textúra:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.