Vajon a kilencedik szezon beteljesítheti a hozzá fűzött reményeket?

Vajon a kilencedik szezon beteljesítheti a hozzá fűzött reményeket?

A játék 8. szezonja sokak szerint nem volt a legtökéletesebb, de talán a következő mindenért kárpótol majd minket!

A League of Legends rajongótáborát nagy általánosságban két különböző csoportra lehet bontani. Vannak az örök szkeptikusak, akik gyakran nem értenek egyet a fejlesztők által bevezetett újdonságokkal. De azért bőven akadnak optimisták is, akik olykor-olykor csak úgy isszák a Riot szavait. Ma egy ilyen felettébb pozitívan gondolkodó játékos gondolatait hoztuk el nektek, aki megpróbálta elmagyarázni, hogy a következő szezon miért is lesz sokkal jobb, mint az eddigiek. A legtöbb pontjában mi is látunk rációt, de ne húzzuk tovább itt az időt, nézzük mire kell majd számítani 2019-ben.Az első és legfontosabb dolog, amiről meg kell emlékeznünk az a ranked rendszer átdolgozása, amelynek bemutatását, nem meglepő módon a 9. szezonra tervezik a fejlesztők. Ha minden jól megy egy teljesen új élménnyel gazdagodhatunk majd ezzel, ami sokkal mókásabbá és érdekesebbé teheti a játékot az érdeklődőknek. A másik ilyen újdonság a Nexus Blitz, amely nem megy sehova a következő évadban sem! A játékmód az Aram mellett hasznos lehet arra, hogy ha egy gyors, "agykikapcsolós" meccset akar játszani az illető. A rúnák megváltoztatását ugyan csak nem olyan régen jelentette be a Riot, azonban várhatóan nagy mértékben befolyásolják majd az új szezon rendszerét. A következő, sokakat megmosolyogtató változás az ADC pozíció személyében érkezik majd meg hozzánk. Igen, az összes erre posztra kreált karakter (na jó talán nem az összes) visszakaphatja majd eredeti helyét az alsó ösvényen! A fejlesztők ezen kívül szeretnék, ha újra hosszabb meccseken mérhetnénk össze tudásukat a játékosok. Végül de nem utolsó sorban, muszáj beszélnünk egy picit a Clash módról is. Igen, tudjuk, hogy sokszor már lerágott csontnak hat, viszont nagy valószínűséggel a játék életbe lépése is jövőre várható. Igaz, hogy az érdeklődök már szeptemberben is kipróbálhatják majd, azonban csak PBE környezetben, ugyanis még jó pár átalakítás vár rá!

Ti hogyan vélekedtek a következő szezonról? Tényleg jobb lesz, mint az eddigiek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.