Star Tyrian Syndra - ez rajongói koncepció egyből mehetne a játékba

Star Tyrian Syndra - ez rajongói koncepció egyből mehetne a játékba

Elképesztően szép és eredeti skin tervvel állt elő egy rajongó művész a Star Guardian Syndar skin megjelenésének évfordulójára.

Közel egy éve már, hogy megjelent az igen nagy sikernek örvendő Star Guardian event, amellyel megérkezett a játékba többek között a Star Guardian Syndra is. Rendkívül igényes és egyedi kinézettel gyarapodott ezáltal sokak kedvenc sötét mágusa. Egy év távlata mindig megmozgatja az emberek fantáziáját, nem kivételek ezalól a művészek sem. Vlad Bacescu concept artist és illusztrátor a kinézet megjelenésének évfordulójára egy fantasztikusan eredeti skin ötlettel készült a játékos közösség számára.

Koncepciójának a Star Tyrant Syndra –vagyis Csillag Zsarnok Syndra– nevet adta. Nemcsak gyönyörű artworköket készített, hanem egy komplett háttértörténetet is a kinézethez. A skin sztorijának lényege, hogy Syndra az első és legerősebb a csillagőrzők közül. Legerősebbként egyedül vezette győzelemre az őrzőket újra ás újra a gonosz ellen, a galaktikus béke fenntartásáért. Minden csatával egyre erősebbé vált, minek következtében az elkövetkezendő harcok és győzelmek egyre könnyebbek és gyorsabbak lettek. Felemelkedése és fejlődése azonban egyre lassabb, aminek végül drasztikus visszaesés lett az eredménye. Az ellenfeleitől már nem tanult semmit a harcok során, és mivel nem volt méltó vetélytársa, így sajátjai ellen fordult. Őrzők légióit mészárolta le, mire végül legyőzték és az első csillag erejével bebörtönözték. Az űr mélységeibe zárták, ahol aztán feledésbe merült. Évekkel később a csillagőrzők új generációjának megjelenésével meggyengült börtöne, mire Syndra felébredt évezredes álmából. Fogságából kitörve, bosszúszomjasan felemelkedve tért vissza a csillagok zsarnokaként.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Szeretnétek ilyen skint látni a Riottól?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!