Szárnyal a Vitality mióta Kikis vette át Gilius helyét

Nem ez az első alkalom, hogy Kikis kerül Gilius helyére.

Mostanság egyáltalán nem ritkák az LCS-ben a cserék, illetve, hogy a nagyobb nevek is néha kispadra kerülnek. Azonban most nem Rekklesről vagy Fakerről lesz szó. A karrierje során immáron negyedik alkalommal kerül kispadra Gilius, a Vitality dzsungelese, Kikis belépése miatt. Először Kikis 2014-ben vette át a helyét az SK Prime csapatában az EUCS-ben. Majd ugyanez bekövetkezett az UOL-ban, a G2-ban és most a Vitalityban is.

Az ok pedig nem más, mint hogy Kikis általában könnyebben kerül összhangba a csapattársaival, míg Gilius híresen toxic is. Mióta a csere megtörtént a csapat teljesítménye egyértelműen javult: így már a második helyen állnak, közvetlenül a Fnatic mögött.

Gilius egy Tweetben beszámolt arról, hogy a csere miatt egyáltalán nem alakult ki feszültség közte és Kikis közt. Ezek után tovább keresi azt a csapatot, ahol súrlódásmentesen, a lehető legtöbbet hozhatja ki magából. A legújabb információk szerint egy csapat érdeklődött iránta, azonban velük nem tudott a Vitality –egy hét után sem– megegyezni.

Reméljük végül megtalálja a helyét. Ti mit gondoltok, melyik csapatba passzolna a leginkább?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!