Kodiak és omgezjonesy mégis ott lehetnek a Broadcaster Royale döntőjében!

Kodiak és omgezjonesy mégis ott lehetnek a Broadcaster Royale döntőjében!

Kétszer is épphogy lemaradtak a versenyről, de végül egy kicsit a szerencse is melléjük pártolt, –így mégis ott lehetnek Seattle-ben.

Pontosan egy héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy Kodiak és omgezjonesy duója –egy hajszállal ugyan– lecsúszott a top 10-ről, így nem utazhatnak Seattle-be a Broadcaster Royale versenyére. Szerencsére még nem volt minden veszve, hiszen egy közösségi szavazást is indítottak a szervezők, ahol a legtöbb szavazatot kapó duók közül még három bejuthatott a versenyre. A szerencse viszont újból elpártolt Kodiakék mellől, hiszen itt is pont egy hellyel maradtak le, mivel a negyedik legtöbb szavazatot kapták. Ehhez mondjuk kellett a TheVR-os srácok és bLYYY közreműködése is, akik megkérték a rajongóikat, hogy Kodiakékra szavazzanak. Persze nem ők voltak az egyetlenek és példátlan összefogást láthattunk a közösségtől, ami nagy meglepetésre végül meghozta a kívánt eredményt.

Még mindig van esély rá, hogy láthassuk KODIAK-ot és Omgezjonesy-t Seattle-ben

A kijutás egy hajszálon múlott a versenyágról, –esély azonban még mindig van, csupán szavaznunk kell rájuk!

Ugyanis az egyik duó a beszavazottak vagy a bejutottak közül végül visszamondta a szereplést, így természetesen Kodiakékat kereste meg először a verseny szervezője. A dupla szerencsétlenség után pedig végre rájuk kacsintott Fortuna és mégis ők utazhatnak majd a versenyre, amit teljesen megérdemelnek. Reméljük jól sikerült majd a torna, ami augusztus 31-én kezdődik és szeptember 2-án ér véget. Az eredményeket persze végig követjük majd, Kodiakéknak pedig újból gratulálunk, és sok csirkevacsit kívánunk a tengerentúlon is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!