FIFA 19: Nincs többé Calcio A, jön a Serie A

FIFA 19: Nincs többé Calcio A, jön a Serie A

A Konami ideje lejárt, Ronaldo az olaszokhoz igazolt, az EA pedig lecsapott a jogokra. A népszerű futball liga végre teljes valójában része lesz a legújabb FIFA epizódnak.

Lassan csak egy hónap van hátra, hogy a FIFA 19 végre landoljon a boltokban. Az utóbbi pár hétben folyamatosan kaptuk az infókat, hogy milyen újdonságokat kapunk majd, az egyik legnagyobb bejelentés pedig arról szólt, hogy a Bajnokok Ligája jogai végre felszabadultak és a következő FIFA epizódban már ott is mehet a verseny. De ezzel a bejelentéssel nem ért véget meglepetések sora, hiszen a spanyol bajnokság után azt az információt erősítették meg, hogy az olasz bajnokság, a Serie A immáron hivatalos formájában érkezik a FIFA 19-be.

"Örülünk, hogy ismét részesei lehetünk egy olyan híres és népszerű játéknak, mint a FIFA 19."

A fenti idézetet Gaetano Micciche-től hallottuk, aki az olasz bajnokság elnöke. Ezen kívül még arról is szó volt az általa kiadott nyilatkozatban, hogy minden részletben megegyeztek az EA-vel és a játékon belül mostantól mindent lehet majd használni. Az utóbbi pár évben ugyan az olasz focisták ott voltak a játékban, viszont a hivatalos logókat és a bajnokság nevét nem használhatták. Persze most már minden megoldódott és az olasz foci szerelmesei már építhetik a saját álomcsapatukat.

Azért meg kell hagyni, Cristiano Ronaldo igazolásával egy kicsit felkavarodott az olasz focivilág, ami várhatóan a játékon belül is érezteti majd a hatását. Ezt pedig az EA is jól tudja, ami után nem csoda, hogy mindent megtettek azért, hogy megszerezzék a jogokat. Persze Ronaldo mellett más legenda is visszaigazol a pizza hazájába. Carlo Ancelotti, miután a Chelsea és a Real Madrid edzője volt, most a Napoli mestereként tér haza, ami persze megint egy plusz pont a liga mellett. Az EA olasz szakértője még a következőket fűzte a történésekhez.

"A következő szezonban hatalmas potenciál lesz az olasz fociban"

Meglátjuk, hogy meddig emelkedik az olaszok népszerűsége, ti örültök neki, hogy visszatérnek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!