The Journey: három történetet is irányíthatunk egyszerre!

The Journey: három történetet is irányíthatunk egyszerre!

Na mondjuk ez aztán tényleg a semmiből jött!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az EA még a nyár folyamán megerősítette, hogy érkezik a The Journey harmadik szezonja, ami egyben az utolsó évadot is jelenti. A The Journey: Champions névre hallgató játékmódban idén már nem csak Alex Huntert kell irányítanunk.

Új csapattársai köszöntik a trailerben Alex Huntert - Folytatódik a Journey

Az ősszel megjelenő új FIFA-ban Alex Hunter végre felérhet a csúcsra.

Idén sem marad rivális nélkül a főszereplő Alex Hunter, ugyanis egy korábbi barátja lesz a fő kihívója a fiatal sztárnak, Danny Williams Manchester United szerelésben tűnik fel a videóban. Az EA úgy volt vele, hogyha már megvásárolták az UEFA licenszeket, akkor miért ne a Bajnokok Ligáját helyezzék előtérbe, még a Journey-ben is. Ezen kívül Alex testvére, Kim Hunter is megjelenik a trailerben, aki leginkább az amerikai válogatottságára fókuszál. A korábban említett Bajnokok Ligája győzelem a cél a régi két jóbarát számára, –természetesen más színekben. 

Három történet szálat tudunk majd végig követni, ami azt jelenti, hogy bármelyik pillanatban válthatunk majd a karakterek között. Mindhármuknak ugyanaz a céljuk: felérni a csúcsra a csapatukkal. Reméljük, hogy az EA nem esik bele abba a hibába, mint korábban, hogy Alex egy gyermekkori barátjával találkozik egy kupa fináléjában. Ezen kívül újra megjelennek valódi profik a sztorin belül, Cristiano Ronaldo, Neymar, Alex Morgan, Paulo Dybala és Kevin De Bruyne is részesei lesznek a záró évadnak. 

Bő egy hónap múlva mindenre fény derül, ugyanis a FIFA19 szeptember 28-án jelenik meg. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!