Brutális teljesítményű RAM-modulokat készített a HyperX!

Brutális teljesítményű RAM-modulokat készített a HyperX!

Élethosszig tartó garancia, 4133 MHz és RGB LED-ek - ez a HyperX Predator DDR4!

A memóriapiacnak már eddig is kiemelt szereplője volt a Kingston “gaming márkája”, a HyperX, amely a Gamescomon bemutatta az eddigi egyik leggyorsabb modult. A HyperX Predator DDR4 és a HyperX Predator DDR4 RGB akár 128 GB-os kiszerelésben is megvásárolható - ez biztos, hogy még a legmemóriaigényesebb feladatokat is képes kielégíteni. Ezeknek az órajele egészen 4133 MHz-ig feltekerhető, így pedig a gyorsaság és az óriási kapacitás is kéz a kézben jár. Az RGB-s változat rengeteg alaplapi világításkezelő-szoftverrel (például ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync és Asrock Polycom RGB) képes együttműködni az egyszerű kezelhetőség érdekében.

„Az új Predator DDR4 és Predator DDR4 RGB memóriák a PC-rajongók következő generációjának készültek, akik a lehető legnagyobb teljesítményt szeretnék kihozni rendszerükből. A játékmemóriák fejlesztésében több mint 15 év tapasztalattal rendelkező HyperX FURY, Predator DIMM-memóriáinak és Impact SODIMM-memóriáinak minősége nagyszerű lehetőséget kínál a játékfuttatásra használt PC vagy noteszgép megépítésére, frissítésére készülő játékosok számára” - nyilatkozta a cég EMEA-régiós alkalmazásmérnöke.

A piros-fekete cég eddig is kiemelkedő alakja volt a RAM-gyártásnak, ezt pedig csak fokozzák az új hardverek, amely 4-16 GB-os modulokban lesz elérhető a boltok polcain. Ezeket 2, 4 és 8 darabos kiszerelésben is megvásárolhatjuk, szokásosan élethosszig tartó garanciával. Ehhez azonban ki kell nyitnunk a pénztárcánkat, ugyanis egyetlen, RGB nélküli 8 GB-os modul 30 ezer forint környékén van (természetesen az árat jelentősen meghatározza a vásárolni kívánt memóriamennyiség, illetve a modulok mérete).

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!