Több, mint tízezer dollárt nyertek a magyar duók a Twitch Rivals-ön!

Több, mint tízezer dollárt nyertek a magyar duók a Twitch Rivals-ön!

Kodiákék, Janiék és Kontiék igazán kitettek magukért, –és végül mindannyian a top 10-ben végeztek.

Ahogy azt a tegnapi cikkünkben is láthattátok, a Twitch Rivals esti meccsein nem csak egy, de nem is kettő, hanem rögtön három magyar duó vett részt. Eme három páros nem más volt, mint Konti és FoDa, TheVR Jani és bLYYY, végül, de nem utolsó sorban pedig a hónap végén Seattle-ben versenyző Kodiak és omgjonesy. A verseny mindannyiuknak igen jól sikerült, és szinte biztos vagyok benne, hogy mind a hatan remekül érezték magukat –főleg úgy, hogy jó pár döntő párharcban benne voltak és bLYYY-nak még majdnem egy 1v2-öt is sikerült lehoznia pont Kodiakék ellen.

A mérkőzés Kodiék szemszögéből fel is került a saját Youtube csatornájára, így ott megnézhetitek az egész mérkőzést.

Ezenfelül úgy látszott, hogy Sanhok eléggé a magyarok pályája, hiszen ahogy fent is látjátok, az egyiket Kodiakék nyerték, míg a másik Sanhok meccsen bLYYY-ék harmadikok, Kontiék pedig másodikok lettek. De nézzük is meg a helyezéseket és az össznyereményt:

Ahogy a képen is látjátok, FoDaéknak a negyedik hely jött össze, ezzel pedig nagyságrendileg fejenként 700 ezer forintot tettek zsebre, míg Kodiakék a győzelemnek köszönhetően 500 ezerrel távoztak fejenként a hatodik helyen. Szerencsére bLYYY-ék sem szomorkodhatnak, hiszen a 9. hellyel ők is hazavihettek fejenként 460 ezer forintot.

Hatalmas gratuláció mind a három magyar duónak, és reméljük még rengeteg versenyen láthatjuk őket, –akár együtt is. Mint említettük, Kodiak és omgjonesy-t biztosan látjuk még a hó végén is, hiszen egyenesen Amerikából jelentkeznek majd, ahol a seattle-i Broadcaster Royale-on versenyeznek majd olyan játékosok ellen, mint WackyJacky, Shroud vagy Dr. Disrespect. Reméljük ott is hasonlóan jól megy majd nekik és behúznak egy csirkevacsit.

Végül, de nem utolsó sorban pedig bLYYY a csatornáján adományokat is gyűjtött az Országos Mentőszolgálatnak: 358.794 Forint gyűlt össze, amit természetesen át is utal majd nekik:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!