ÉrdekAshességek különkiadás: a Riot skinek és ami mögöttük van

ÉrdekAshességek különkiadás: a Riot skinek és ami mögöttük van

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Végtelen mennyiségű érdekashességet hoztunk már el nektek, ám a LoL igencsak bőséges világának köszönhetően még rengeteg olyan dolog van, ami felfedésre vár. Legutóbb például Nunuról csináltunk egy ilyen gyűjteményt az átdolgozásának örömére, ám most egy másik területet, a Riot skineket vesszük górcső alá!

ÉrdekAshességek különkiadás: Nunu

A korábbi leak után úgy véltük, elhozunk nektek néhány érdekességet Nunuval kapcsolatban.

Riot K-9 Nasus

A LoL nagykutyája az elsők között kapott ilyen skint, 2011-es, illetve 2012-es eventek alkalmával volt megvásárolható, olyanoknál, mint például a 2011-es Gamescom. A skin egy K-9-es kutyát elevenít meg a karakterhez hűen emberi alakban, a fegyvere pedig egy klasszikus gumibot. Nasus ennél a skinnél Dobermann külsőt kapott, ugyanis ez a kutyafajta a testfelépítése és az agresszív kinézete miatt ideális a rendőri feladatok elvégzésére.

Riot Blitzcrank

A jó öreg Blitzcrank őrző-védő skinje a 2013-as eventek alkalmával volt elérhető. A splash arton a Mana Barriert láthatjuk működés közben, ami a vasgólemet éppen Lucian lövéseitől védi meg, miközben a bal kezével már készül az ellencsapásra. A kép hátterében észrevehetjük Graves-t is, akit láthatóan nem igazán érdekel, hogy társa bajban van. A skin recall animációja Bigyó felügyelő zsebkopterét eleveníti meg!

Riot Graves

Graves Riot skinje a 2012-es eventek alkalmával volt elérhető. A rohamsisakja alatt még egy napszemüveget is visel –duplán megerősítve ezzel az igazi zsaru feelinget–, a fegyvere pedig ennél a skinnél egy durván felnagyított változata a könnygázgránát-vetőnek. A háttérben láthatjuk izzó szemekkel Singedet, illetve a füstbe beleveszve Nasus-t is.

Riot Kayle

A széria legfiatalabb tagja 2014-ben jelent meg, az ekkori eventeken volt elérhető. 2016-ban viszont más módon is hozzájuthattak a játékosok, a Riot 10. születésnapja alkalmából minden játékos, aki az előtte lévő 60 napban játszott, megkapta ezt a skint egy különleges Poro ikonnal együtt. Kayle fegyvere ezzel a skinnel egy sokkoló bot, a hazatérése során drónok enged fel a levegőbe, míg a szárnyai sci-fi helikopterek hajtóművét idézik. A splash artja hátterében Blitzcranket láthatjuk, aki a maga rotorjával szintén repül.

Riot Squad Singed

A sorozat legöregebb tagja egyértelműen Singed birtokában van, a Riot Squad Singed 2010 júniusában jelent meg, és ugyanebben az évben volt elérhető a különféle eventek során. Utoljára 2011-ben lehetett megvásárolni a shopból a PAX Prime alkalmával, és még ebben az évben átvette az ő szerepét a Riot K-9 Nasus, 2011 második felében és 2012-ben a blöki lett a Riot által ajándékozásra szánt Skin. Singed pajzsa ezzel a skinnel egy készenléti rendőr pajzsát idézi, a méreg csupra pedig könnygázgránátra cserélődik. Összességében egy elég ritka skinről beszélhetünk, egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 4,5 éves LoL karrierem során hányszor láttam.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.