Record breaker lappal tűzdelt a legújabb Team of the Week csapat!

Record breaker lappal tűzdelt a legújabb Team of the Week csapat!

Augusztus utolsó hétvégéjén a Bundesliga is útjára indult, –így most már Európa öt legerősebb bajnoksága közül mind érdekelt a Team of the Week kiírásaiban.

A topligák közül utolsóként a Bundesliga is elstartolt a hétvégén. Ennek megfelelően bizony az ott játszó futballisták közül is szemezgetett az EA Sports. Egyre inkább lendülnek majd bele a labdarúgók a játékba, szóval mire megérkezik a FIFA19 sokan már penge formában lesznek, de addig is íme a 44. Team of the Week:

Marco Reus - LW: Ő volt az egyik legnagyobb név a hétvégén, akit kiválasztottak, miután szerzett egy gólt meg kiszolgálta a csapattársát is a dortmundi diadal alkalmával.

Thomas Muller - CM: A München lendületesen kezdte a szezont. A Hoffenheim elleni 3-1-ből viszont Müller oroszlánrészt vállalt, egy találat mellé egy asszisztot is feljegyezhettünk. Neki mondjuk már nem az első különleges lapjáról beszélhetünk.

Lucas - RM: Mondhatni késői igazolás volt, de mit sem foglalkozott ezzel az úriember, ugyanis kétszer is betalált a Man Utd ellen a végül 3-0-ára megnyert találkozón. Ezt nem lehetett figyelmen kívül hagyni.

Josef Martinez - ST: Az Atlanta United játékosa megdöntötte az MSL egy szezonban szerzett eddigi legtöbb találatának rekordját. Jelenleg 28 gólnál jár a támadó, és van még nyolc mérkőzése, hogy ezt számot tovább növelje. Emellett a legutóbbi 9 bajnokiján zsinórban sikerült a hálóba juttatnia a labdát. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!