FIFA19: Az új speed boost a játékban durván erősnek tűnik

FIFA19: Az új speed boost a játékban durván erősnek tűnik

Az utóbbi néhány hétben már többször volt szó a FIFA19 újításairól, azonban az egyik legfrissebb felfedezés szerint egy mozdulatsor alapvetően megváltoztatja a játékot.

Egy FIFA YouTubernek –név szerint MattHDGamernek– már volt lehetősége kipróbálni a béta verziót, valamint a Gamescomon is tiszteletét tette, hogy újra tesztelhesse hőn szeretett játékát. Emellett volt olyan kedves, hogy felvette videóra az egyik új trükköt, melyet tökéletesen kivitelezve bizony szétszedhetjük az ellenfelünket. Nem csoda, hogy sokaknak nem is tetszett az, amit láttak.

TE ELŐRENDELTED MÁR A FIFA 19-ET? HA NEM, TEDD MEG NÁLUNK; RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

Miről is van szó?

Tulajdonképpen egy Mohamed Salah, Kylian Mbappe vagy Sadio Mane kvalitású játékossal, ha rágyorsítunk és még a fake shot-ot (lövőcsel) is használjuk, akkor ezt a kombinációt szinte lehetetlen levédekezni. Ami pedig a ráadás, hogy nem is nehéz kivitelezni, ugyanis Xbox One-on elég tartani az LB-t, majd megnyomni a B-t és rögtön utána egy gyors mozdulattal az A gombot, mielőtt a bal sticket abba az irányba terelnéd, amerre haladni szeretnél. Ha PlayStation 4 a választott konzol, elég lenyomva tartani az L1-et, majd jön a kör és a négyzet.

Úgy tűnik egyelőre, hogy bármelyik gyors futballistával működik ez a dolog, de elegendő hely kell a megvalósításához közted és az ellenfél játékosa között. A videót elnézegetve láthatjuk, hogy óriási előnyre tehetünk szert ilyen módon. Ez az úgynevezett speed boost már most kiverte a biztosítékot; sokan azt gondolják, hogy az első héten meg is fogják változtatni, mert ez így nem maradhat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!