Nevezz Magyarország első, hivatalos FIFA19 versenyére!

Nevezz Magyarország első, hivatalos FIFA19 versenyére!

Az MTK stadionjában az ország legjobbjai küzdhetnek meg a K&H e-kupán a dicsőségért és az értékes nyereményekért.

Eljött a szeptember és vele együtt az ősz, ami azt jelenti, hogy már alig egy hónap van a FIFA 19 megjelenéséig! A szeptember 28-i dátum már minden bizonnyal mindenkinek be van vésve a naptárába, de most mondunk egy újabb dátumot: szeptember 30-án, vasárnap rendezik Magyarország első hivatalos, az EA által támogatott FIFA19 versenyét, a K&H e-kupa FIFA 19 1v1-et, amire már most elindult a nevezés! A nagy sikerű 2017-es MTK Budapest FIFA Válogatóverseny után idén egy napra ismét megtelik FIFA játékosokkal az MTK stadion VIP páholya, ahol a versenyzők értékes nyereményekért küzdenek majd egy egész napon keresztül!

TE ELŐRENDELTED MÁR A FIFA 19-ET? HA NEM, TEDD MEG NÁLUNK; RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

A K&H e-kupa nem FUT módban, hanem hagyományos 1v1 Friendly-ben zajlik majd –hiszen ennyi idő alatt nem lehet még ütőképes együttest verbuválni–, viszont a játékban elérhető csapatok bármelyike választható lesz majd, velük lehet nekivágni a küzdelmeknek. 

JELENTKEZEK A VERSENYRE

Az Esport1.hu által szervezett tornára maximum 128-an nevezhetnek, de fontos megjegyeznünk, hogy csak a 14 évnél idősebbek számára nyitott a jelentkezés. A 18 évnél fiatalabbaktól viszont szülői beleegyezés szükséges a nevezéshez. Miután betelt a regisztráció, akkor sem kell feltétlen búslakodni, ugyanis további 40 be nem jutott játékos a tartaléklistára kerül, tehát, ha valaki nem tud eljönni a 128 személyből, akkor közülük pótoljuk a hiányzókat.

Néhány fontos szabály

  • A mérkőzések időtartama: 2 x 6 perc
  • Játékmód: Kezdőrúgás - Kick Off (Offline)
  • Játékos attribútumok: 85 (Player Attributes: 85 Overall)
  • Nehézség: Világklasszis (Difficulty level: World Class)
  • Sérülés: Kikapcsolva (Injuries: OFF)
  • Platform: PS4

A teljes versenyszabályzat ITT érhető el!

A küzdelmek a hagyományos futballban látottak alapján egyenes kieséses ágrajzon zajlanak majd. Ez azt jelenti, hogy a győztes továbbjut, a vesztes azonban elbúcsúzik a kupától. Döntetlen esetén hosszabbítás nincs –egészen  a negyeddöntőkig. Onnantól életbe lép a hosszabbítás is (Ha egy mérkőzés 90 perc után is döntetlenre áll, büntető rúgások következnek. A negyeddöntőktől a 2x15 perces hosszabbítást is le kell játszani). Ha pedig valaki szeretné az otthon használt kontrollerét magával hozni és azzal játszani, nyugodtan megteheti, amennyiben azok kompatibilisek a játékszoftver lejátszására használt eszközökkel.

A helyszínen egy nem hétköznapi sporttevékenységet is ki lehet próbálni, két meccs között van lehetőség belevetnie magát a bátor próbálkozóknak a Dart Foci világába is.

A vállalkozó kedvű játékosok közül azoknak, akik a legtovább jutnak, értékes díjak üthetik a markukat:

1. hely: 150.000 Ft értékű Konzolvilág ajándékkártya
2. hely: 100.000 Ft értékű Konzolvilág ajándékkártya
3. hely: 75.000 Ft értékű Konzolvilág ajándékkártya
4-8. hely: értékes gamer cuccok a Trendency Online Zrt. felajánlásával

A verseny 2019. szeptember 30-án, vasárnap kerül megrendezésre Budapesten, az Új Hidegkuti Nándor stadionban (1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.). Ne maradj le tehát Magyarország legnagyobb volumenű FIFA19 premier rendezvényéről!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!