Kapd össze a squadot, indul az MNEB PUBG kupája

Kapd össze a squadot, indul az MNEB PUBG kupája

Az osztályozó verseny legjobbjai egy egyedülálló ligarendszerbe jutnak be!

Az idei ősz igazi különlegességet hozott a magyar e-sport és gaming közösségnek: kezdetét veszi a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, amin 6 különböző játékban mérkőzhetnek meg a vállalkozó szellemű játékosok, köztük a PUBG-ban is.

Ekkora összdíjazású versenyre –sőt ligarendszerre– Magyarországon még nem volt példa, ez pedig csak még egy ok arra, hogy összeszedjétek a csapatot. A kupa formátuma squad lesz, ám ez csak a kezdete valami még nagyobbnak. A hamarosan kezdődő esemény egy osztályozó kupa lesz, amin keresztül vezet az út az MNEB állandó PUBG ligájába. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan lesznek szezonok és fix csapatok. Szeptember végén és október első felében lezajlanak az osztályozó mérkőzések, novemberben pedig a rájátszás és a döntő, 2019 januárjában pedig indul az első alapszakasz!

A liga az ország 16 legjobb csapatával indul el, akik a selejtezők és a playoff során bizonyíthatják be, hogy méltó helyük van a ligarendszeren belül is. Mindezen felül lesz egy osztályozó döntőmérkőzés is, ahol a ligába bejutott 16 csapat mérkőzhet meg egymással a 150 ezer Ft-os főnyereményért. A díjazás ott a következőképpen alakul, ami már a 2,6 millió Ft-os nyereményalapból érkezik:

  • 1. helyezett csapat: 150 ezer Ft
  • 2. helyezett csapat: 70 ezer Ft
  • 3. helyezett csapat: 35 ezer Ft
  • 4. helyezett csapat: 20 ezer Ft
  • 5. helyezett csapat: 10 ezer Ft

Itt leginkább nem is a pénznyeremény a lényeg, sokkal inkább az élmény, no meg az ízelítő abból, ami az alapszakasz kezdetekor vár majd a játékosokra, ahol már a tét is sokkal nagyobb lesz! Az osztályozó döntő pénznyereményét levonva a liga első szezonjában kiosztásra kerülő összeg 2 315 000 Ft.

Annak érdekében, hogy mindenkinek legyen lehetősége indulni a versenyen, több selejtezőt is tartani fognak. Ezek rendszere igen egyszerű, bárki, aki megfelel a nevezési feltételeknek, nevezhet bármelyikre, ám mindegyikről a meghatározott számú csapat jut be a playoffba. Négy selejtező kerül megrendezésre, amelyekre az MNEB PUBG ESL oldalán regisztrálhattok. Aki egy selejtezőről kiesett, a többi selejtezőn még ugyanúgy indulhat!

A versenyről további információkat tudhattok meg a hivatalos weboldalán, illetve Facebook oldalán.

Rántsátok össze a csapatot, és ugorjatok bele a harcba, ez ugyanis kiváló lehetőség akár egy e-sportolói karrier beindítására is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!