Egy nap alatt betelt a regisztráció a FIFA19 K&H e-kupa 1v1 versenyre!

Egy nap alatt betelt a regisztráció a FIFA19 K&H e-kupa 1v1 versenyre!

Óriási érdeklődés van az MTK Budapest stadionjában tartandó legelső hivatalos FIFA19 rendezvényre.

Szeptember 28. egy olyan nap, melyet már minden FIFA játékos tűkön ülve vár, de úgy látszik a két nappal később (30-án, vasárnap) tartandó első hivatalos FIFA19 verseny is legalább ennyire lázban tartja a közösséget. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a szeptember 3-án meghirdetett tornára 24 óra leforgása alatt az összes hely elkelt.

Az első 128 nevezett játékos biztosan ott lehet majd az Új Hidegkuti Nándor stadion VIP páholyában, ahova a 2018-as válogatóverseny után újra visszatérhet a közösség. A rengeteg nevező miatt, akiknek nem sikerült bejutnia, további 40 játékos kerül a tartaléklistára, ha tehát valaki nem tud megjelenni az adott napon, akkor közülük tudjuk pótolni a hiányzókat. Fontos kiemelni, hogy a 18 éven aluli regisztrálóknak kelleni fog a szülői beleegyezés, hogy részt vehessenek a küzdelemben.

Azok a játékosok, akik jelentkeztek –és a rendszer szerint sikeresen be is jutottak– kapni fognak majd egy e-mailt, melyben minden információ benne lesz. Addig is érdemes a teljes versenyszabályzatot átolvasni: ITT!

A díjazás a következőképpen alakul:

1. hely: 150.000 Ft értékű Konzolvilág ajándékkártya
2. hely: 100.000 Ft értékű Konzolvilág ajándékkártya
3. hely: 75.000 Ft értékű Konzolvilág ajándékkártya
4-8. hely: értékes gamer cuccok a Trendency Online Zrt. felajánlásával

A helyszínre kilátogatók kipróbálhatnak egy igazi újdonságot is, a Dart Foci növekvő népszerűsége miatt nem hiányozhat egy ilyen volumenű e-sport rendezvényről sem.

Ne felejtsétek tehát, hogy szeptember 30-án, vasárnap az MTK Budapest Új Hidegkuti Nándor standionjában mutatkozik be igazán a FIFA19 és ezen a napon egy új bajnok születhet. Ki lesz az, talán pont te?!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!