Játssz együtt Paresszel és Magyarország legnagyobb szintű játékosával!

Játssz együtt Paresszel és Magyarország legnagyobb szintű játékosával!

Találkoztál már valaha 370-es szint feletti játékossal? Jó eséllyel nem, mivel nem sokan vannak belőle, –és jó eséllyel Paresszal sem hoz össze a sors minden nap.

Rendhagyó eseménnyel és streammel jelentkezünk holnap –azaz szeptember 6-án–, este 6-tól. Egy közösségi összegyűlést, játékot és streamet tervezünk nektek, ahol rögtön két különleges játékossal is pályára léphettek, akár velük, akár ellenük. A stream házigazdája egyik kollégánk, Huzsi lesz, akit az EUNE szerveren Anniewhere néven találhattok meg. És hogy mitől is olyan különleges? A fejébe vette, hogy ő szeretne lenni a legnagyobb szintű játékos idehaza. Ezt a címet pedig már elég régóta tartja; jelenleg 377-es szintű fiókkal rendelkezik, –ráadásul a divíziója sem szégyellnivaló, jelenleg Diamond 1-ben csücsül.

Magyarországon biztosan az első, de az egész EUNE-n mindössze két ember előzi meg őt jelenleg, vagyis összesítésben a harmadik az egész szerveren!

Ez egy sorozatos stream lesz, melynek ez az első része, a meghívott vendég pedig nem más, mint a WiLD by Lagardère csapat dzsungelese, Paresz. Múlt hétvégén szerezték meg az EBL 3. szezonjában a harmadik helyet. Jelenleg az EUW szerveren Diamond 2-ben van, az utóbbi időben volt egy elég szerencsétlen 20 mérkőzéses losing streakje, előtte Masterben csücsült.

Ők ketten lesznek tehát az este házigazdái. A meccsek és a stream holnap, azaz csütörtökön este 6-tól kezdődnek, ahol te is kipróbálhatod magad akár velük, vagy éppenséggel ellenük közös nézői meccsen, az Idézők szurdokában, 5 v 5-ös custom meccseken. Közben faggathatjátok is őket, Huzsit például arról, hogy miként is van ennyi ideje fenntartani a szintjét, vagy Pareszt arról, hogy milyen is egy igazi profi csapatban játszani, esetleg a múlt hétvégi EBL-ről.

A streamet pedig az alábbi Twitch csatornán követhetitek figyelemmel, holnap, azaz szeptember 6-án este 6-tól!
Nézd meg esporthuLOL élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.