Remek támadósorral érkezett a legújabb Team of the Week!

Remek támadósorral érkezett a legújabb Team of the Week!

A szokásokhoz híven a szezon startnál egyre másra bővelkednek a játékosok a szuper teljesítményekben.

A világ legjobbjai pazar tudásukkal igyekeznek elkápráztatni a rajongókat ezen a héten is, és sorra lövik a szebbnél szebb gólokat:

Alex McCarthy - GK: Sokan úgy tartották, hogy a Crystal Palace a favorit hazai pályán a Southampton ellen, aztán kiderült nagyot fordult a kocka. A vendégek 2-0-ára győztek, McCarthy pedig oroszlánrészt vállalt a sikerből. Hatszor is nagyot védett és nagyon biztató a szezon eleji formája eddig.

Jose Holebas - LB: Ha az előző úriember remek startot vett, akkor Holebas egyenesen szárnyal és bizony igazi alapembere lett az eddig 100%-os Watford taktikájának. Ha azt hinnénk, hogy nem az erős csapatok ellen vetélkedtek eddig, azért mehet ilyen jól nekik, akkor a Tottenham elleni 2-1-es siker kicsit más megvilágításba helyezi a csapatot. Mindkét assziszt ráadásul a balhátvédtől érkezett, így egy gólnál és négy gólpassznál jár a 2018/19-es idényben.

Hakim Ziyech - RM: Az Ajax kiválóságát eddig elkerülték a Team of the Weekek, hiába játszott jól és választottak be a holland bajnokságból másokat is. Mindenesetre a mostani 8.5-es értékelés, valamint a két gól meggyőzte az EA-t.

Leon Goretzka - CM: Ő a FIFA18 egyik nagy felfedezettje, sokan játszottak vele eddig is FUT-ban. A Bayern idei szerzeménye remekül kezdte az őszt, a Stuttgart ellen idegenben is betalált.

Luis Suarez - ST: A 8-2-es hazai Huesca elleni diadalukat nem nagyon lehet szó nélkül hagyni. Habár Messi volt a legjobb azon az estén, aligha kap ő már a 18-ban újabb speciális lapot. Suarez egyébként szintén két gólt szerzett, mint argentin csapattársa, és bizony harapott a pályán, na nem úgy, ahogy sokan gondolják. Megérdemelt a teljesítménye után az új lap.

Karim Benzema - ST: Múlthéten nem sikerült a franciának bekerülnie, és néha az az ember érzése, hogy az EA nem is könnyedén pakolja bele a TOTW kezdőjébe. Mindenesetre ez nem csüggeszti Benzemát, ugyanis újabb két gólt szerzett a hétvégén, szóval itt volt az ideje, hogy nagyobb szerephez jusson a FIFA-ban is.

Romelu Lukaku - ST: Nincs egyszerű a nagy belgának, hiszen a Manchester United minden idők legrosszabb rajtját produkálta José Mourinho irányítása alatt. Szép lassan szedi össze magát a csapat, velük együtt Lukaku is kezdi megtalálni a góllövő cipellőjét, hiszen a duplájával meg lett a három pont a hétvégi fordulóban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!