Magyar játékossal a soraiban lett Bajnokok Ligája győztes a Seazon!

Magyar játékossal a soraiban lett Bajnokok Ligája győztes a Seazon!

A FIFA18 VPG Pro Clubs BL fináléjában a Seazon parádés és magabiztos játékkal legyőzte a címvédő Queens Park Rangers együttesét.

Négy magyar együttes részvételével startolt el a nyáron a Pro Clubs játékmódban a Bajnokok Ligája. A csoportköröket mégis csak egyetlen gárdánk élte túl, viszont a Nice Gaming az A jelű kvartett élén végzett, aztán egészen a negyeddöntőkig jutott, ahol a későbbi győztes Seazon ellen esett ki egy kiélezett találkozón.

TE ELŐRENDELTED MÁR A FIFA 19-ET? HA NEM, TEDD MEG NÁLUNK; RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

A két finalista is csoportelsőként is kezdte a sorozatot, a Seazon mindössze egy döntetlent játszott ez idő alatt, a többi találkozóját megnyerte, míg a QPR egy vereség mellett tudott ugyanilyen teljesítményt felmutatni. A Seazon aztán az egyenes kieséses rendszerben mondhatni elég szoros mérkőzéseket játszott: előbb a Dinamo eSports-ot, aztán a magyarokat, majd az előző szezon ezüstérmesét (Equality 05) verte. A másik angol együttes kicsit gólzáporosabb párharcokat produkált, nagy fölénnyel győzték le a Marítimot, aztán az Epsilon és a Port Vale ellen is bizonyítottak.

A döntőben az SZN egészen elképesztő teljesítményt nyújtott. Szinte végig irányítás alatt tartották a mérkőzést, és a jobb hátvéd poszton játszó Patesz_7_HUN segítségével nyerni is tudtak. A magyar játékos nem alkotott maradandót a pályán, de betonbiztos pontja volt a védelemnek és hasznos játékával hozzásegítette az SZN-t az aranyéremhez. Egyébként már az első játékrészben eldöntötték a végeredményt, a 25. percben egy csodás kényszerítő után az Unilad profi FUT játékosa, Shellz talált a hálóba, aztán a 42. percben egy baloldali támadást vittek végig szinte egyérintőzve, az ötösről pedig youngkeeper bombázott a hálóba. Az Esports Premier –legjobb csapatokból verbuvált bajnokság– liga során a két csapat legutóbbi párharcán is eredményes volt. A második félidő elején 2 nagy lövése is volt a QPR-nek, úgy tűnt, hogy a szünetet követően sikerült rendezni a soraikat, végül ez csak egy kisebb fellángolás volt mindössze, szépítésre sem volt elég erejük.

Seazon 2:0 Queens Park Rangers
Gólszerzők: Shellz 25', Youngkeeper 42'

A teljes mérkőzést az esport1 Facebook oldalán vissza tudjátok nézni:

Az Európa Liga döntőjében a Fratermite az utolsó percben szerzett találattal diadalmaskodott a Thunder AUK felett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!