Vizicsacsinak több szempontból is ismétlés lesz a madridi döntő! - videó

Vizicsacsinak több szempontból is ismétlés lesz a madridi döntő! - videó

A srácok már meg is érkeztek Madridba, de előtte Vizicsacsi egy interjú során számolt be, hogy miként is küzdötték fel idáig magukat.

A Schalke 04 csapata már Madridban van, tehát Kiss Tamás, –vagy ismertebb nevén Vizicsacsi– is.

Mielőtt elindultak azonban, még a berlini gaming házban készült egy rövid interjú vele, ahol beszámolt több mindenről, –többek közt arról is, hogy azért az elődöntő messze nem volt annyira egyszerű, mint amilyennek külső szemmel tűnt.

A végeredmény 3-1 lett, de a meccsek maguk már nem feltétlenül voltak ennyire könnyűek a magyar topos számára. Mi nézők mindig csak egy részét látjuk a mérkőzésnek, és könnyen lehet, hogy még a kinti observer kollégák is lemaradnak olyan apró mozzanatokról, amik például nekünk nem biztosan érdekesek, de azért az ösvény sorsát ugyanúgy meghatározhatják.

"A Vitality elleni elődöntő nem feltétlenül volt annyira könnyű, mint ahogy az külső szemmel tűnt. Az első meccsen például, egy cheese ganket kaptam.

A draftjaink szerintem magabiztosak voltak, mindig tudtuk, hogy miként akarunk nyerni és azt is, hogy skálázódni fogunk ha netán hátrányba kerülnénk, így a későbbi szakaszokban siker vár ránk. 

Ezt követően jött egy csodával határos Baron Nashor harc, ahol sikerült megtalálni a megfelelő pozíciókat, és a carry karaktereiket. 

Ami azt illeti az első finálém szintén Madridban volt, 2015-ben a Unicorns of Love-val. Most sokkal jobb eredményt érhetünk el, mint akkor az UOL-lal. Személy szerint úgy gondolom, hogy jobb játékos lettem azóta, a körülöttem lévő csapat pedig nagyon jó. Nem számít, hogy ki az esélytelenebb vagy az esélyesebb papíron, mert amikor felmész arra a színpadra, csak az számít, hogy a saját stílusodat játszd. 

Amikor belépsz egy ekkora arénába, ahol több mint 10 ezer ember néz téged, nagyon nehéz a megfelelő koncentráltságot elérni eleinte. Úgy gondolom, hogy a második mérkőzés után kezd stabilizálódni a dolog, és ott már én is magabiztosnak érzem magam a döntőben."

Vizicsacsi tehát már másodjára megy Madridba, sőt, másodjára néz szembe a Fnatic-kal is, hiszen 2015-ben az UOL csapatával is velük küzdöttek meg, igaz akkor alulmaradtak. Most ugyanezt próbálja meg ezúttal már a Schalkeval. Reméljük ezúttal több sikert érnek majd el! A csapat egyébként már, ahogy írtuk megérkezett Madridba, amiről egy kisebb videót is megosztottak a Facebook oldalukon!


Végezetül, ahogy a Vizicsacsi interjú videójának címe is mutatja; úgy érzik, készen állnak a Fnatic-ra!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!