Elpusztíthatatlan Shyvanát eredményezett egy bug!

Elpusztíthatatlan Shyvanát eredményezett egy bug!

Amikor mindenki azt hitte elcsendesült a rúnák körüli őrület, az ártatlannak tűnő Szellem poro felkavarta az állóvizet az Ordító szakadék hídján.

Mind azt talán már észre vettétek, Shyvanát jelenleg játék béli komplikációkra hivatkozva kivették az ARAM játékmód játszható hősei közül. A Riot ugyan nem nevesítette a Sárkányhölgyet érintő hibát, azonban Vandiril, a Szurdokbéli tesztjeiről elhíresült youtuber utánajárt és hamar felfedte a problémát.

A hibát a Szellem poro  nevű rúna és Shyvana passzívjának összhatása okozza. A rúna valamiért rendellenes működésbe lépett és megbolondította a hős passzívját, ami innentől sárkányok helyett bokrokra szakosodott át. Ennek következtében akárhányszor Shyvana bokorba lépett, a rendszer megjutalmazta őt az egyébként sárkányokért járó +5 páncéllal és varázs ellenállással. Az eredmény? A Szurdok, a Szakadék, sőt talán Runaterra valaha élt legerősebb sárkánya, aki az Eldert is akármikor két vállra fektetné. 

A Vandiril által készített videón nem csak az látszik jól, ahogy a Shyvanát játszó játékos gyakorlatilag többször is győzedelmeskedik az egy-az-öt ellen küzdelmek során, de az is, mekkora mennyiséget sikerült összeszedni a két ellenállásból és hogy az ellenfelek által halmozott páncéltörés és CC szinte mit sem ér ellene. Sajnos a videón az is észrevehető, hogy a játékos igyekszik is kihasználni a hibát, ki-be lépked a bokrokból, az eddig elért ellenállás mennyiség nem a taktikai bokorba futásból jött össze, mintegy "véletlenül", bár úgy tűnik ezt harc alatt nem tudja használni, valószínűleg csak békeidőben működik a stack. Az pedig csak hab a tortán, hogy a rúna ismételten aktiválódik, amint Shyvana ellenséges térfélre lép át, tovább mérgesítve a problémát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.