Felszínre kerültek a havas pálya első komolyabb részletei - épületek, új fegyver és sok más

Felszínre kerültek a havas pálya első komolyabb részletei - épületek, új fegyver és sok más

Az adatbányászok újra akcióba lendültek, és számos izgalmas részletre bukkantak a téli pályával kapcsolatban!

Hetek óta tudni már, hogy a sivatagos Miramar, a dzsungeles Sanhok, és a standard Erangel mellé úton van már a játék negyedik pályája is, a jégbe és hóba burkolózó téli map. Neve egészen idáig nem volt, ám az adatbányászok akcióba lendültek, és sok érdekességet hoztak felszínre az –ígéretek szerint decemberben érkező– pályáról.

A fájlok között a Dihor Otok névre hallgat, ám ez teljesen szembemegy a PUBG Corp. eddigi névválasztásaival, szóval jó eséllyel ez még változni fog. A pályáról két térképnézet került elő:


A szigeten természetesen lesznek nagyobb, önálló névvel rendelkező települések is, néhányat már el is kereszteltek: Cosmodrome, DinoPark, Villa, Town, Cement Factory és Castle. Az adatbányászok szerint a sziget egy egyedülálló hóviharos időjárással lesz ellátva. A hivatalos megjelenést decemberre tervezik, de előfordulhat, hogy 1-2 hónap múlva már kipróbálhatjuk majd az experimental szerveren is.

A települések egyébként már elkezdtek formát ölteni, jó pár épület modellje is előkerült.

Az épületekről a többi kép itt érhető el. A viskókon túl azonban felmerült egy új játékmód és egy új fegyver is. A játékmód a "Conquest" nevet viseli; a feladatunk pedig az lesz, hogy területeket hódítsunk el, illetve tartsunk meg. 

Az új fegyver a C4-nek ígérkezik, erről egy modellt is találtak az adatbányászok.

Ám az újdonságok listája itt még mindig nem ér véget, olybá tűnik, hogy az éjszakai mód is a PUBG Corp. repertoárjában szerepel.

Úgy tűnik, hogy a közeljövőben rengeteg izgalmas dolog vár ránk, a fejlesztők adhatnak ismét egy nagy löketet a játékuknak. Szükség is van rá, ugyanis az átlagos aktív játékosok száma hivatalosan is egymillióval csökkent

Az új pálya behozatala egyébként rengeteg lehetőséget teremt, jó eséllyel itt is lesznek exkluzív fegyverek és járművek, illetve a térségbe illő skinek, –például egy álcaruha szett és persze hozzátartozó fegyver skin.

Nektek hogy tetszik ez a rengeteg újdonság?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!