Arwyll:

Arwyll: "Több lehetőség van az e-sportban, mint az IT cégeknél"

Vizicsacsi után a Riot magyar munkatársát, Arwyll-t is mikrofonvégre kaptuk!

A hétvége során zajlott le az EU LCS nyári szakaszának döntője, ahova a magyar érdekeltség miatt mi is kiutaztunk, hogy testközelből adhassuk át nektek az igazi e-sport élményt. Stábunk számos játékossal –köztük természetesen Vizicsacsival is– készített interjút, ám mivel nem csak a profikból áll az e-sport ipar, így a terület más szakembereire is koncentráltak.

Amazing és a sportpszichológus miatt ilyen jó most a Schalke04 - exkluzív Vizicsacsi interjú

A döntő végül sajnos nem jött össze Csacsiéknak, pedig az első meccs jól indult. A találkozó után beszélgettünk egyet Vizicsacsival!

Ki más is lehetett volna ez a szakember, ha nem Arwyll, a Riot magyar munkatársa. Aki nem ismerné őt, annak íme egy gyorstalpaló: Arwyll alapítótagja volt a Magyar LoLTV-nek, hajdanán Pierce és ő kezdték el az LCS mérkőzések magyar nyelvű közvetítéseit. Az idő múlásával Arwyll kapott egy állásajánlatot a Riot Games-től, Dublinban a játékostámogatás munkatársait tartotta össze. Később adódott neki egy lehetőség, hogy átköltözzön Berlinbe, ahol is az EU LCS lead observereként kezdhetett el tevékenykedni. Ez azt jelenti, hogy Arwyll és csapata felel a versenyeken látott kameraképekért. Aki a munkakörére kíváncsi, az tekintse meg az alábbi podcastünket, amit még 2017 tavaszán készítettünk vele.

Podcast: Arwyll az EU LCS stúdióban fog dolgozni!

Iacute;rországból Berlinbe költözik a Magyar LoL TV korábbi kommentátora, Arwyll! Erről beszélgettünk vele.

Az EU LCS döntő alkalmával viszont újabb remek alkalom nyílt arra, hogy beszélgessünk vele, és megkérdezzük őt legfrissebb élményeiről.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.