A háromszoros világbajnok Faker és az SKT nem lesz ott az idei VB-n!

A háromszoros világbajnok Faker és az SKT nem lesz ott az idei VB-n!

Ebben az évben fixen nem lesz SKT győzelem, –sőt még SKT döntő sem–, a Gen-G kiejtette Fakeréket a regionális selejtezőn!

Az elmúlt évek világbajnokságainak történései folyamatosan az SKT körül forogtak, a világverő koreai csapat sokáig állt a világ tetején, ám az elmúlt egy évben komoly mélyrepülésbe kezdtek. A tavalyi vb-n is nehezen indultak, de végül csak eljutottak a döntőig; tény, hogy ott aztán 3-0-ra kikaptak.

Most azonban esélyük sem lesz bekerülni a döntőbe, ugyanis a vb-re sem jutottak ki, –a Gen-G 3-2-re elverte őket a regionális selejtezőn–, pedig az SKT 2-1-re vezetett. Aki esetleg nem követte volna az eseményeket, az Gen-G korábbi nevén KSV, illetve azt megelőzően Samsung Galaxy néven futott. Mivel nem történt játékosváltás, ők lényegében a tavalyi világbajnok csapat, vagyis CuVee, Ambition, Crown, Rules és CoreJJ.

Első meccs


Második meccs


Harmadik meccs


Negyedik meccs


Ötödik meccs


Ez bizony hatalmas történés, az SKT 2013 óta rendszeres és erős résztvevője volt a világtalálkozóknak, egyedül 2014-ben hagyták azt ki. Sőt mi több: egészen tavalyig nem volt olyan VB, amit ne nyertek volna meg, amin részt vettek. Idén azonban más érkezik majd a helyükre! Külön érdekesség, hogy Faker LoL karrierje pontosan 2000 nappal ezelőtt indult. Kár, hogy ezt a szép kerek számot ilyen történéssel kell "ünnepelnie".

Ezután azonban erősen megkérdőjelezhető, hogy az ötös vajon együtt marad-e? Akárhogy is alakul a csapat sorsa, ha holnap fel is oszlana, azt semmiképp sem lehet elvenni tőlük, hogy valami hatalmasat és maradandót tettek le a League of Legends asztalára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.